Mestertips: 10 spillere til Premier Manager

Tre tidligere mestre løfter sløret for 10 spillere, som de tror på kan gøre forskellen i Premier Manager – Efterår 2019. Få strategien og start 11’eren på plads med disse mesterlige manager tips.


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Philip-Ratje Johansen, Niels Strøm Rødgaard og Paul Buhl er alle tre tidligere vindere af Premier Manager.

I denne artikel klæder de tre Hall of Fame’ere dig på med spillertips, strategi og trick, så du kan slå vennerne i Premier Manager -Efterår 2019.

God start

Philip-Ratje Johansen, vinder i foråret 2019.

I managerspillene på Holdet.dk er det vigtigt at komme godt fra start. I første runde møder topklubberne Tottenham og Liverpool de to oprykkere Aston Villa og Norwich. Med odds 1.14 på Liverpool sejr over Norwich og odds 1.27 på Tottenham imod Aston Villa ligner de to klubber oplagte hold at vælge spillere fra. Men spillerne fra top 6 klubber er dyre. 

Hvis du kigger lidt udenfor topholdene, så har Watford (vs. Brighton) og Bournemouth (vs. Sheffield U.) et par gode hjemmekampe i første runde. Her kan den offensive midtbanemand Jordan Ibe (2.5 mio.) fra Bournemouth være et godt sats eller du kan gå med den mere sikre starter Roberto Pereyra (3.5 mio.) fra Watford.

Et godt tip er, at tjekke startopstillingen til Liverpool – Norwich fredag kl. Ca. 20.00, hvor du kan tjekke om en outsider som D. Origi (4.5 mio.) er i startopstillingen. 

En god start er selvfølgelig vigtig, men den vinder dig ikke spillet. Så her er også lidt tips til, hvordan du sikrer, at du ikke mister alt for meget på transfergebyret. 

Sæt stammen

Niels Strøm - vinder efteråret 2018

Niels Strøm – vinder efteråret 2018

Vinderen af forårets Premier Manager Philip Ratje-Johnson anbefaler at du vælger en stamme på lidt færre, men dyrere spillere og supplere med billigere spillere. 

Det kan eksempelvis være M. Salah (10.5 mio.), P. Pogba (7.5 mio.) eller A. Laporte (6.5 mio.). Disse udgør en stamme af spillere, som du ikke skifter så ofte. 

Da disse spillere er dyre, så skal du være sikker på, at de har et godt kampprogram (se nedenfor), ikke kun i første runde, men gerne 3-4 runder frem. På den måde skal du ikke skifte ud, og du sparer dermed transfergebyret. 

De dyre spillere suppleres derefter med lidt billigere spillere.

Til første runde i managerspillet kan det f.eks. være R. Patricio (4.5 mio.) fra Watford, Joe Gomez (3 mio.) fra Liverpool eller C. Hudson-Odoi (3 mio.) fra Chelsea. Disse billigere spillere koster ikke så meget i transfergebyr og kan derfor oftere skiftes ind og ud af dit hold.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Kampprogrammet 

Strategien med at sætte en stamme og supplere med billige spillere underbygges af Niels Strøm, som vandt Premier Manager – Efterår 2018. 

“Ved at kigge nogle runder frem kan man begrænse antallet af transfers i længden. Generelt forsøger jeg at lave så få transfers som muligt, især blandt de dyre og mellemdyre spillere, mens jeg flittigt roterer blandt de billigste spillere. Alt dette kræver at man planlægger flere runder frem, som regel minimum 4-6 runder”, uddyber Niels Strøm

Du kan læse flere tips til Premier Manager fra Niels Strøm.

Bedste program ifl. Oddset

Hvis vi ser på de første to runder af Premier League, som er dem Danske Spil har odds på, så har Liverpool (Norwich (H) & Southampton (U)), Manchester City (West Ham (U) & Tottenham (H)) og Arsenal (Newcastle (U) & Burnley (H)) det bedste startprogram baseret på odds. 

Paul Buhl, vinder af Premier Manager - Forår 208

Paul Buhl med den eksklusive Guld-pin

Hvis vi ser lidt uden for top 6, så har et hold som Everton et fornuftigt program. Deres første fem modstandere hedder Crystal Palace (U), Watford (H), Aston Villa (U), Wolverhampton (H) og Bournemouth (U). Så hvis du har fidus til The Toffees, så har de et par spændende navne i form af nyindkøbet Moise Kean, der står til 4.5 mio., eller Bernard Duarte til 4 mio. De er billige alternativer til Gylfi Sigurdson (7.5 mio.), som scorede 5 mål og lavede 3 assist i forårets spil. 

Den forsvarende mester af Premier Manager Philip Ratje-Johansen har desuden fidus til Leicester og Tottenham’s kampprogram, og et godt øje til et par outsidere i form af Bournemouth og Sheffield United i første runde.

Læs her hvad Paul Buhl anbefaler til dit Premier Manager hold.

Husk at managerspillet ikke vindes ved at følge andres tips, men god manager-research kan bringe dig et godt stykke henad vejen. 

Her er 10 spillere, som de tre tidligere vindere anbefaler til Premier Manager – Efterår 2019. 

10 spillertips til Premier Manager

Målmand
David de Gea
6.000.000
0
vs. Burnley

David De Gea kan være næsten lige så gode valg som Manchester Citys eller Liverpools målmand, men er billigere. Han er stadig en ’dyr’ målmand, men er man typen, som ikke kan lide at skifte så meget på den plads, så er han er fint bud på en fast starter.

Målmand
Rui Patricio
4.500.000
3.481.000
vs. Everton

Rui Patricio havde 36 redninger i forårets spil og lukkede kun 46 mål ind i hele 2018-19 sæsonen. Portugiseren er fast man og et billigere alternativ til kun 4.5 mio. Wolverhampton møder Leicester ude i første runde.

Forsvar
Joe Gomez
3.000.000
4.696.000
vs. Arsenal

Jeg tror på, at Joe Gomez bliver fast mand, og Liverpool kan vise sig ikke at lukke mange mål ind ligesom sidste år – udtaler Paul Buhl, vinder af Premier Manager – Forår 2018. Til info, så kan man tjekke om J. Gomez starter ca. kl. 20.00 på fredag.

Forsvar
Harry Maguire
3.000.000
3.965.000
vs. Brentford

Den 26 årige engelske centerback er fast mand og kommer tit med i feltet og får afslutninger på mål. I sidste sæson scorede han 3 mål, og han ligner en starter fra dag 1 i en forbedret Manchester United defensiv.

Forsvar
Serge Aurier
2.500.000
6.303.000
vs. Watford

Tottenham har solgt Kieran Trippier, og det kan meget vel bane vejen på back positionen for enten Serge Aurier eller Kyle Walker-Peters. Hold øje med om en af disse to erobrer en fast plads. De står begge til 2.5 mio. hvilket er billigt for en back hos et top 6 hold.

Midtbane
Christian Pulisic
5.000.000
vs. Norwich

Christian Pulisic er købt som erstatning for Eden Hazard og til 5 mio. kan der være god værdi i Pulisic, som er en offensivt indstillet midtbanespiller. Den unge amerikaner er dog ny i Premier League, og det kan derfor være en ide, at vente en runde eller to med at sætte ham på holdet.

Midtbane
Dele Ali
5.000.000
vs.

Han ved hvor målet står, og med nyindkøbet Ndombele, så ser det ud til at han får en mere offensiv rolle i denne sæson. Han kommer i hvert fald til at være meget motiveret efter en skadesplaget og uheldig sidste sæson.

Midtbane
Roberto Pereyra
3.500.000
9.291.000
vs. Brentford

I efteråret 2018 var Roberto Pereyra den helt store overraskelse med 5 mål og en assist for Watford. I foråret gjorde argentineren ikke meget væsen af sig, men til kun 3.5 mio. får du en offensiv starter for et hold, som ofte volder modstanderne store problemer.

Angriber
Harry Kane
8.500.000
7.109.000
vs. Arsenal

Han spiller på et hold, som laver mange mål, og så tager han selv straffespark. Sidste sæson lavede Hurry-Kane “kun” 17 mål, men de tre forrige sæsoner lå det tal på 30, 29 og 25. Hvis der kommer gang i målscoringen igen, så er Kane en billig topangriber til 8.5 mio.

Angriber
Marcus Rashford
5.500.000
vs. Liverpool

Hvis du vil et prislag under de dyreste, så er Manchester United’s unge englænder et godt bud. Han spiller formentlig helt på toppen og passer godt til Solskjærs hurtige omstillinger. Hvis du vil ned i de helt billige alternativer, så er Chelseas C. Hudson-Odoi attraktiv til kun 3 mio. Men vendt evt. til at se, om han får spilletid.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Thara9. august 2019 kl. 9:27

    Dele Ali .. hmm ? , er skadet og vil ikke spile de forste 2 kampe, saa maske ikke beste start

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *