18. etape af Vuelta a España 2020

Primoz Roglic lykkedes akkurat at forsvare trøjen. Nu venter en paradeetape til Madrid, hvor sprinterne kæmper om hæderen.

Richard Carapaz forsøgte at gøre det onde ved Primoz Roglic, men til sidst lykkedes det akkurat sloveneren at holde stand. Medmindre noget helt vildt crazy sker på paradeetapen til Madrid, så kan Roglic lade sig hylde som vinderen af Vuelta a España 2020.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

Etapen til Madrid ender nemlig altid i en massespurt. Og modsat tidligere tiders Madrid-etape, så er der faktisk en del dygtige sprintere til start. Således er løbets tre hurtigste – Bennett, Ackermann og Philipsen – fortsat at finde i feltet. Dermed er der lagt op til en spændende kamp om sejren.

Ryttertips til 18. etape

Jeg går med et lidt alternativt favoritvalg. Det er næppe voldsomt overraskende, men alligevel ikke en rytter, jeg ellers har haft den vilde tiltro til i 2020.

Favoritten
Pascal Ackermann
Bora-hansgrohe
10.585.000
vs.

Jeg går lidt anderledes på sidste etape. Sam Bennett har været den hurtigste sprinter, men han har set meget skidt kørende ud på stigningerne i den seneste uges tid. Det gør, at jeg i stedet går med Pascal Ackermann, der egentligt har set fornuftigt kørende ud, men holdet er bare startet for tidligt på leadoutet.

Outsideren
Magnus Cort
EF Pro Cycling
7.065.000
vs.

Magnus Cort er flyvende. Og nu er han overhovedet ikke bundet, hvorfor han kan få lidt hjælp i massespurten i Madrid. Hans store hæmsko er hans placeringsevne. Selv på etapen, hvor han vandt, sad han et stykke tilbage. Måske bevidst. Men det er svært at slå Bennett, Ackermann og co. fra 15. position.

Jokeren
Max Kanter
Sunweb
2.197.000
vs.

Sunweb er et hold, der råder over mange interessante unge ryttere. Én af disse er sprinteren Max Kanter, der har fået et stille gennembrud i Vueltaen. Holder han sit niveau, bør han have en top5-placering gemt i sig.

Du kan også få flere managertips ved at følge Klubhuset i din favorit podcast app:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *