3 i 1: Forsvarer, straffesparkstager og målscorer

Der er ikke mange gode valg til runde 8 i Bundes Manager, men Mönchengladbach går et godt kampprogram i møde, og så har de en venstre wingback, der står for holdets straffespark, scorer mål i åbent spil og kan få “rent mål”.

Det blev til endnu et spring op af på highscoren for Vidførles 11. Helt præcist et avancement på +133 pladser og holdet ligger nu nr. 667. Der var tale om en lavt scorende runde, hvor Nkunku blev eneste målscorer for Vidførles 11. Det var dog kun sort uheld, der gjorde, at ikke blot Hübner fra Hoffenheim, men også at Kaderabek ikke fik scoret i fredagens kamp.

I den kommende runde af managerspillet baseret på Bundesligaen, er der få attraktive valgmuligheder og kun Bayern og Leipzig har nævneværdige favoritværdigheder. Men der er dog mindre favoritter, som kan indeholde lidt værdi til den kommende runde.

Lille favoritværdighed men fint kampprogram

Mönchengladbach har haft en meget blandet sæson. Man ligger på en 13. plads, hvilket bestemt ikke stemmer overens med klubbens ambitionsniveau. Men der har også været store opture i sæsonen med sejr over Bayern München i Bundesligaen og en udradering af de tyske mestre på hele 5-0 i DFB Pokalen.

I 2022 er det blevet til to sejre, to uafgjorte og tre nederlag, men faktisk har man i fire af kampene været bedst på xG. Med til historien hører også, at man har mødt Bayern, Leverkusen, Dortmund og sub-topholdene Union Berlin og Wolfsburg.

I de næste kampe møder Mönchengladbach nr. 17 Stuttgart, nr. 16 Hertha Berlin og nr. 11 Bochum.

Når man skal finde Gladbach spillere til ens hold, så er Ramy Bensebaini (4.243.000) bedste køb. Bensebaini spiller venstre wingback og er Gladbachs straffesparksskytte. Han har scoret tre mål i sæsonen, heraf et på straffe, et på hovedstød og et efter en dødbold. Han er tilmed den Gladbach spiller, der har registreret 7. flest xG i sæsonen med 2,77 og en xG90 på 0,19.

Af andre relevante Mönchengladbach spillere er den uhyre billigere midtbanespiller Kouadio Kone (2.326.000) og forsvarsspilleren Elvedi (3.656.000), der i sidste sæson var uhyre målfarlig, men som dog kun har scoret et gang i denne sæson.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Se analysen på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående video ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Bedste køb
Josko Gvardiol
RB Leipzig
4.464.000
vs. Freiburg

Josko Gvardiol har været blandt RB Leipzigs bedste spillere i sæsonen og ifht. managerspil er han også et godt køb. Det er blevet til xG 2,19 og xA 2,13 og tilsvarende 2 mål og 2 assists. Leipzigs kampprogram er attraktivt, og 4,4 mio for en Leipzig forsvarer der spiller hver gang, kan man ikke sige nej til.

Den billige
Janni Serra
Arminia Bielefeld
2.776.000
vs. Augsburg

Er pengene små, så er Bielefelds billige angriber Janni Serra et godt bud. Bielefeld tager hjemme imod Augsburg, der sammen med Fürth er Bundesligaens dårligste udebanehold. Augsburg lukker i snit 2 mål ind pr. udekamp, og Janni Serra har ligger med en xG90 på 0,30 skønt det kun er blevet til 2 scoringer i sæsonen.

Chancen
Marcus Thuram
Mönchengladbach
5.143.000
vs. Stuttgart

Det er et godt program Mönchengladbach har og skal der tages chancer, så er Marcus Thuram et spændende bud. Marcus Thurams xG90 er på 0,51 og får han lov at starte inde på angrebspositionen, kan Marcus Thuram blive det helt store hit i de næste 3 runder. Men det vil være et af de større sats i denne sæsons Bundes Manager.

Vidførles 11 udvalgte til 8. runde

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *