4 billige anbefalinger til dig, der skal satse

Skal man holde sin føring, så er svaret klart; hold fast i Manchester City. Er man derimod tvunget til at indhente sine venner, bør man holde fast i det hold man valgte sidst og holde igen med sin transfer. Men er man tvunget til transfer, så er her et par anbefalinger.

I sidste runde traf man et valg. Enten spillede man sikkert og gik med Man City – for at forsvare sin topplacering. Alternativt gik man med Chelsea eller de mere risikofyldte hold Real Madrid eller PSG.

Uanset hvilken vej man gik, bør man holde fast i sit hold. Afstanden mellem holdene med fuld Man City og de øvrige hold blev kun større i den forgangne runde, så skal man lukke det hul, skal man håbe på mirakler i semifinalereturkampene.

Så uanset hvor træt du er af dine 11 valgte spillere i Champions Manager, bør du holde fast. Jeg har på mit eget hold gjort mig følgende overvejelser til runden.

Holdet “Panzer” til runden

Jeg fastholder mine Real Madrid spillere, men jeg har været nødsaget til at lave et par småjusteringer pga. skader. Det betyder at Daniel Carvajal og Raphael Varane kommer ud og i stedet erstattes de af Sergio Ramos (6.571.000), der i skrivende stund i de spanske medier, forventes at starte inde i udekampen mod Chelsea.

Det efterlader mig en lille håndfuld penge – 4 mio – til en forsvarsspiller eller midtbanespiller. Mulighederne er få, da jeg ikke henter noget ved at købe ind på hverken Manchester City-spillere eller Chelsea.

Jeg er således efterladte med kun Real Madrid eller PSG muligheder. Alvaro Odriozola (3.459.000) fra Real Madrid kunne meget vel tage sig af højre back, men han vil være i hård kamp med Valverde. Eneste spillende alternativer er Leandro Paredes (3.648.000) og Mitchel Bakker (3.238.000) fra PSG.

 

Andreas Vidførles hold til runde 12

 

De 4 anbefalinger

Forsvarsspiller
Sergio Ramos
Real Madrid
3.500.000
vs. Internazionale

En skade har holdt Real Madrids anfører og stjerne på bænken, men de spanske medier forventer han stiller op mod Chelsea. Ramos kan gøre en kæmpe forskel for både Real og dit drømmehold. For ud over at være farlig på dødbolde, har han også rollen som straffesparkstager i Real Madrid.

Forsvarsspiller
Alvaro Odriozola
Real Madrid
3.465.000
vs. Club Brügge

Skader til Carvajal og Varane vil formentlig give spilletid til Odriozola på højre back. Den er ikke sikker, men i mangel på andre billige spillere, kan han være et fint køb.

Midtbanespiller
Leandro Paredes
Paris SG
4.593.000
vs. Club Brügge

Paredes kom frem til en af PSG’s største chancer i sidste kamp. Der skal ske en overraskelse, hvis PSG skal videre til finalen, men det var netop i Barcelona og München, at PSG leverede deres bedste resultater i dette års Champions League.

Midtbanespiller
Julian Draxler
Paris SG
4.081.000
vs. Manchester City

Franskmændene skal score 2 mål, hvis de vil videre i turneringen, så de får brug for alle deres offensive kort. Draxler har et fantastisk skud ude fra, og netop det, og en masse held, kan der blive brug for på Etihad – og så kan man se startopstillingen tirsdag aften.

Top 3: køb
Handel lukker om:
685
1. Vinicius Junior
Real Madrid
8.824.000
470
2. Rodrygo
Real Madrid
7.335.000
390
3. Niclas Füllkrug
Borussia Dortmund
5.557.000
-743
1. Kylian Mbappe
Paris SG
10.665.000
-557
2. Warren Zaire-Emery
Paris SG
3.614.000
-531
3. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *