5 målfarlige forsvarsspillere som frister

Runde 7 byder fortsat på gode kampplaner for Frankfurt og Werder Bremen, men Union Berlin er igen tilbage på radaren med et rigtig attraktivt program. Og så er det tid til igen at kigge på de målfarlige forsvarsspillere for topholdene.

Eintracht Frankfurt buldrer der ud af anført af deres topscorer Andre Silva. Sidste rundes anbefaling af bankbyens hold viste sig igen at bære frugt. Det lykkedes dog ikke for budgetholdet Werder Bremen at få alle 3 point i sidste runde, men en uafgjort var ikke en katastrofe. Igen i denne uge er spillerne fra både Eintracht Frankfurt og Werder Bremen blandt de mest attraktive budgetspillere.

Union Berlin har haft et par svære runder, men med en række kampe mod Bundesligaens lavere rangerende hold i de kommende runder, er spillerne fra Union Berlin igen i manager-søgelyset. Lyt til Klubhuset Solo, hvor både de interessante spillere fra Frankfurt, Werder Bremen og selvfølgelig Union Berlin bliver nævnt. Klubhuset Solo finder du her.

Glem ikke pointhøsterne i forsvaret

Bundesligaen har en lang række målfarlige forsvarsspillere – særligt topklubberne har nogle spillere som konsekvent scorer en håndfuld mål pr. sæson. Det er ikke meget spalteplads, jeg har givet dem, hvilket først og fremmest har været på grund af det meget lidt fristende kampprogram, som flere af topklubberne har haft. Kampprogrammerne for klubber som RB Leipzig, Dortmund og Borussia Mönchengladbach begynder dog at være rigtig spænde, og det samme gør deres x-faktor forsvarsspillere derfor også.

Første mand på blokken er RB Leipzigs Angelino (5.728.000). Siden Bundes Manager forår startede er det kun blevet til xG 0,48 og xA 1,01 og 0 mål og 0 assists. Kampprogrammet har dog været svært, og det er i stedet nu man skal købe den dygtige kantspiller, der i efterårets 20 kampe for RB Leipzig (i alle turneringer) scorede 8 mål og lavede 8 assists. En skærende kontrast til hans mål og assists i Bundes Manager forår. Nu er modstanderne imidlertid Schalke 04, Augsburg og Hertha Berlin.

Dortmunds Raphael Guerreiro (6.820.000) har også underpræsteret i de første 6 runder af Bundes Manager forår. Kun 2 assists er det blevet til, hvilket er et stykke fra efterårets 3 mål og 6 assists og sidste sæsons 8 bundesligamål. Dortmund har ganske vist oplevet spillemæssige udfordringer, men Guerreiro har stadig samme offensive frihed på Dortmunds hold. I de næste 3 kampe skal Dortmund op imod; Freiburg, Hoffenheim og Schalke 04.

Billige men målfarlige

Wolfsburg leverede i sidste runde en flot 3-0 sejr over Freiburg. En af profilerne på Wolfsburg-holdet er Ridle Baku (4.564.000), der egentlig er højre back, men som i 3 af de sidste 4 kampe har spillet højre angriber / kant. Det er blevet til 1 mål og 1 assists og set over hele sæsonen er det blevet til 3 mål og 3 assists. Læg der til at det 22 årige tysk talent i slutningen af sidste sæson også scorede og lavede 3 assists. Modstanderne for Wolfsburg er; Augsburg, Mönchengladbach og Bielefeld.

Nico Elvedi (4.306.000). 3 mål og 16. højeste xG siden Bundes Manager forår startede. Hans høje xG kom dog på kun 2 kampe og det xG han lavede samlet i de to kampe svarede til det xG Elvedi plejer at blive noteret for på en hel Bundesligasæson. Pointen er; Elvedi er normalt ikke en målscorer, men måske tingene har ændret sig. Prisen er god på schweizeren, og er der et tidspunkt, at man skal købe ham, er det nu hvor modstanderne er FC Köln, Wolfsburg og Mainz 05.

Marvin Friedrich (4.184.000) lavede 4 mål for Union Berlin i Bundes Manager efterår. Det er imidlertid ikke blevet til nogle mål i forårsspillet, men det ændrer sig nu. Manden der i foråret stod bag indlæggene til Marvin Friedrichs mål, Christoffer Trimmel (3.676.000), er nu tilbage på holdet, og kampprogrammet ser igen overkommeligt ud. I de næste runder møder Union Berlin: Mainz 05, Schalke 04 og Freiburg.

 

Lyt til Klubhuset Solo

Du kan høre alle Andreas Vidførle-Pedersens anbefalinger fra de øvrige Bundesligaklubber ved at høre den nye 18 minutters minipodcast Klubhuset Solo:

 

Andreas’ hold “Panzer” til runden

 

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Andreas Luthe
Union Berlin
3.042.000
vs. Mönchengladbach

Union Berlin har i 4 af de seneste 5 kampe mødt virkelig stærk modstand; Leverkusen, Wolfsburg, Mönchengladbach og RB Leipzig. Kun til Leipzig tabte man mens man slog Leverkusen 1-0. Nu er modstanderne Mainz 05, Schalke 04 og Freiburg. Kampe der skal vindes og rent mål der skal holdes, hvis man vil snuppe en plads i Europa.

Forsvarsspiller
Nico Schlotterbeck
Union Berlin
4.271.000
vs. Mainz 05

Nico – lille bror til Freiburgs Keven Schlotterbeck kom til i sommers. Han har desværre døjet med skade, men er nu tilbage og bør blive foretrukket frem for Hübner. Nico er dygtig med både fødder og hoved og har i 5 kampe for Union scoret 2 mål. I ungdomstiden var 21-årige Nico også flittigt scorende; 14 mål i 52 kampe for Freiburg og KSC.

Midtbanespiller
Yannick Gerhardt
Wolfsburg
4.490.000
vs. Union Berlin

Gerhardt spiller normalt defensiv midt, men i de seneste kampe har han optrådt som offensiv midt bag Wolfsburgs store hollænder. Det blev til mål i sidste kamp mod Freiburg, og det burde også være blevet til mindst en assist. I de foregående kampe på den offensive midtbane er det blevet til 2 assists.

Angrebsspiller
Alexander Sørloth
RB Leipzig
4.195.000
vs. Schalke 04

I de sidste 4 runder har Sørloth registreret xG 1,78. Det er helt i top i Bundesligaen, men desværre for nordmanden er det kun blevet til 1 mål. Leipzig går dog et lettere kampprogram i møde, og netop i denne runde er modstanderen Schalke 04. Sørloth er lidt en chance at tage frem for den mere stabile Awoniyi.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *