Lynholdet: 5 spillere til dit CL hold

Tirsdag aften kl.18.55 er der spilstart i Lynholdets Champions League spil; “CL Tirsdagsbold”. Med otte kampe i aften er der masser af interessante spillere at vælge imellem.

De 5 spillerforslag fra KLUBHUSET er ikke dem, der ellers har taget overskrifterne i de øvrige optakter, men spillere der netop er særlig interessante i Lynholdet.

I optakterne til Champions Manager er der blevet sat fokus på de spillere, der ud fra prissætningen i Champions Manager på Holdet.dk er interessante. I Lynholdet er prissætningen lidt anderledes, og man behøver ikke tage hensyn til kampprogrammet.

Allerede kl. 18.55 sparkes spillet i gang, da kampene mellem Zenit St. Petersborg og Club Brügge samt Dynamo Kiev mod Juventus har tidligere kick off tider end rundens øvrige 6 kampe. Det betyder også, at vi kan se startopstillingerne til de to tidlige kampe.

Fem spillere til Champions League

Den billige målfarlige forsvarer
Nayef Aguerd
Rennes
3.000.000
vs. Krasnador

Den marokkanske midterforsvarer er ny spiller i Rennes. Han har spillet alle 7 kampe for Rennes og scoret 2 mål. I sine kun 32 Ligue 1 kampe er han noteret for hele 6 mål i den ellers målfattige Ligue 1. Rennes er en af aftenens favoritter mod et Krasnodar, der kun blev nummer 3 i den Russiske Premier League.

Forsvar med x-faktor
Willi Orban
RB Leipzig
3.500.000
vs. Istanbul Basaksehir

Orban har tidligere været fast mand for RB Leipzig, men det seneste år har han mistet pladsen til de yngre talenter i Leipzig. Flere skader bl.a. til Lukas Klostermann betyder dog, at han bør starte i forsvaret. I denne sæson er det hidtil blevet til 3 kampe og et mål, og i snit scorer Orban et mål pr. 10. kamp.

Den billige målscorende midtbane
Hans Vanaken
Club Brügge
3.500.000
vs. Zenit St. Petersborg

Club Brügges topscorer spiller offensiv midt og har scoret 5 mål i sæsonens 8 første kampe. Han blev også topscorer sidste sæson, hvor det blev til 18 mål for den giftige midtbanespiller – Godt hjulpet på vej af den dygtige oplægger Rudi Vormer.

Målkongen til udsalgspris
Ciro Immobile
Lazio
4.500.000
vs. Dortmund

39 mål i sidste sæson taler sit tydelige sprog. Immobile er straffesparkstager for Lazio, men evner bestemt også at score i åbent spil. Han er holdets ubestridte målmaskine, og hvis man skal tro bookmakerne, der spår at Lazio går videre, så kommer Immobile til at score et hav af mål i denne gruppe.

Stjernen
Philippe Coutinho
FC Barcelona
7.000.000
vs. Ferencvaros

Man forbinder ikke Coutinhos ophold i Bayern med en stor sæson, og ja det var det nok ikke, men Coutinho scorede alligevel 11 mål og lavede 9 assist med begrænset spilletid – Det svarede til et mål eller assist pr. 90 minut! I Barcelona har Koeman vist Coutinho tillid, og han har kvitteret med gode præstationer.

Hvis du vil have flere tips til managerspil, så aboner på manager-podcasten Klubhuset i din favorit podcast app:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *