6 Europæiske anbefalinger til kæmpe Lynholdsweekend

En fantastisk Lynholdsweekend venter forude med fire kæmpe spil. Fuld runde i Bundesligaen, La Liga, Premier League og Superligaen giver nogle fabelagtige DONG-spil. Få 2 billige og oversete anbefalinger til hvert spil.

Der er tale om en historisk Lynholds-weekend, hvor alle 4 fodboldligaer på Lynholdet slutter i den samme weekend. I sidste uge blev alle La Liga kampene afviklet på samme tid, og det giver nogle fantastiske og spændende Lynholdsspil med masser af DONGs.

Lynholdsspillene er fordelt på pinseweekendens 3 dage, således at lørdagen byder på fuldt Bundesligaprogram lørdag kl. 15.30 og La Liga runden afvikles kl. 18.00.

Søndag står den på sidste runde af Premier League kl. 17.00, mens mandag er dagen, hvor de danske mestre skal findes. Superliga Lynholdet starter allerede kl. 14.00 med de første tre kampe, og klokken 17.00 spilles de tre sidste kampe.

 

Assistkonger i forsvaret

Bundes Manager Lørdag kl.15.30. Der er mange interessante stjerner at vælge imellem, når der er fuldt program i Bundesligaen lørdag kl. 15.30. Skal man have et par spillere i den billige prisende, så er disse to backs blandt Bundesligaen aller mest assisterende spillere på tværs af positioner. Faktisk er de begge to i top-15 på Bundesligaens assistliste – og det er på trods af, at de begge har været skadet i en betydelig del af sæsonen:

Forsvarsspiller
Borna Sosa
Stuttgart
3.000.000
vs. Bielefeld

Stuttgarts venstre back har lavet 9 assist i sæsonen i blot 25 kampe. Man møder et Bielefeld hold som skal bruge point for at undgå nedrykning, men Stuttgart viste i sidste rundens 2-1 sejr mod BMG, at de bestemt ikke er gået på sommerferie endnu.

Forsvarsspiller
Christopher Trimmel
Union Berlin
3.000.000
vs. RB Leipzig

Trimmel spiller højre wingback for Union Berlin. Berlinerne kæmper for en europæiske billet i næste sæson, og har derfor brug for en sejr for selv at kunne afgøre det. RB Leipzig har derimod ikke noget at spille for, da sølvmedaljerne allerede er sikret.

 

Billige målscorer

La Liga Lørdag kl. 18.00. I seneste runde af La Liga blev der blæst til angreb i en hidtil uset grad. Målsnittet i La Liga for denne sæson ligger på 2,52 mens sidste rundes målsnit kom op på 3.5 mål pr. kamp. Der er således masser af målscorerpotentiale i vente forud for sidste runde. Her er 2 bud på et par billige målscorer:

Midtbanespiller
Oihan Sancet
Athletic Bilbao
3.500.000
vs. Elche

Sancet står som midtbanemand, men er i den seneste tid blevet benyttet som angriber. Bilbao har scoret 3 mål i de seneste 4 kampe, og her har Sancet scoret det ene og lagt op til det andet. Modstanderen Elche kæmper for nedrykning, og de vil kæmpe – men deres forsvar er holdets store svaghed.

Angrebsspiller
Santiago Mina Lorenzo
Celta Vigo
3.500.000
vs. Real Betis

Celta Vigo har vundet deres seneste 5 kampe og er i forrygende form. Holdets bedste spiller i perioden har været Santiago Mina Lorenzo, der har scoret 4 mål og lavet en assist i de seneste 5 kampe. Modstanderen Betis har haft en god sæson, men på udebane har de haft det svært.

 

Få Klubhusets to frække anbefalinger til spotpris

Premier Manager Søndag kl. 14.00. Både Frederik og Andreas fra Klubhuset havde stor fidus til et par mindre profilerede angrebsspillere forud for PremierManagers sidste runde i seneste optaktspodcast. Det er dog muligt at få begge spillere ind til weekendens Lynhold, og derved frigøre penge til de dyre midtbanespillere og forsvarer:

Angrebsspiller
Kelechi Iheanacho
Leicester
4.500.000
vs. Tottenham

Iheanacho har fået sit heltstore gennembrud i denne sæson. 12 Premier League mål i foråret har gjort den tidligere city-spiller til forårets mest scorende spiller. Værdien i Iheanacho ligger dog i, at Tottenham ligner et hold i opløsning, hvor især defensiven er frygtelig svag.

Angrebsspiller
Chris Wood
Burnley
4.500.000
vs. Shefield United

Chris Woods sæson har været Burnleys største succes i denne sæson. I foråret er det blevet til 9 scoringer, og der kan meget vel komme mange flere i udekampen mod Sheffield, som allerede er rykket ned, og hvis forsvar sjældent holder modstanderne fra fadet.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *