Seks råd fra sidste års CL-vinder

På næste tirsdag går det løs med endnu en managersæson i verdens stærkeste klubturnering, og derfor stiller bloggen skarpt på, hvordan du kan komme til tops. Med hjælp fra sidste sæsons vindende manager, kommer her en guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du sætter din line-up.

Da Sergio Ramos en maj-aften i Kiev løftede trofæet, og dermed cementerede madrilernes tredje Champions League-titel i træk, var der blandede følelser i Claudia Andersens hjem. Manden, de to børn og hende selv er Liverpool-fans, så nederlaget gjorde selvfølgelig ondt. På den anden side formåede hun med hjælp fra familien at vinde Champions Manager 2017-2018.

Nedenfor giver Claudia seks råd, som kan gøre din vej til toppen nemmere.

6 tips til Champions Manager 2018-19

Spar på transfergebyret. Foretag så få udskiftninger i gruppespillet som muligt. Vær konservativ og stol på det du har valgt, i hvert fald i gruppespillet.

Nærstudér puljer og kampprogram. Der er altid hold som har en nemmere vej igennem gruppespillet end andre. Det kan bestemt betale sig at bruge lidt tid på at regne ud, hvem der overordnet set kommer lettest igennem det indledende gruppespil.

Vælg fra få hold. Når du har nærstuderet grupperne og kampprogrammet, kan det være klogt at holde sig til spillere fra få klubber. Spillere fra Liverpool, Manchester City og Paris Saint-Germain, altså blot tre hold, udgjorde Claudias managerhold i spillets indledning i sidste sæson.

Brug pengene i angrebet. Det var primært på de offensive positioner, at Claudia brugte pengene i sidste sæsons Champions Manager. Derfor er det også rådet, som hun giver videre. Vær ikke bange for at bruge store summer på positionerne oppe foran. Der scores ofte mange mål i Champions League gruppespillet.

Hold dig opdateret. Uheldet kan være ude, og der kan komme en skade her eller der. Derfor er det vigtigt at holde sig opdateret omkring skader. Hold yderligere øje med rotation, hvis et hold eksempelvis er gået videre.

Der skal satses. Ingen kommer til tops kun ved at følge logikken og eksperterne. På et tidspunkt – tidligst i kvartfinalen – kan du gå all-in på ét hold, og se om de kan gå hele vejen. Det lykkedes til dels for Claudia’s hold. Hun satsede alt på Liverpool i kvartfinalen. Englænderne gik hele vejen til finalen, hvor Real Madrid blev deres banemænd. På trods af Liverpools nederlag i finalen, var Claudia så langt foran i Champions Manager, at familien trods alt fik et ”plaster på såret”, da Sergio Ramos og resten af Real Madrid tog pokalen med hjem.

Hvis du har brug for et par billige spillere, så tjek også Mediano’s managerspil podcast til Champions Manager.

Held og lykke med den nye Champions Manager-sæson.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *