9 Managertips til Motor Manager

Nu sker det endeligt! Formel 1 starter, men hvem skal du have med i start-griden på dit managerhold? Læs tre eksperters tips her.

Startskuddet til det Østrigske Grand Prix nærmer sig, og dermed også starten på Motor Manager 2020.

For at hjælpe dig klar til manager-dysten, så har vi allieret os med tre Manager- og Formel 1 eksperter, som gav nedenstående ni kører-tips inden Coronaen udskudte og decimerede Formel 1 sæsonen.

De tre eksperter er Dennis Axelsen som vandt Motor Manager 2018, Jakob Degn der strøg til tops i 2019 og Allan Rud Haslund som er chefredaktør på Formel 1 mediet BMF1 og tidligere er endt i top 20 i managerspillet baseret på Formel 1.

Læs eksperternes pre-corona anbefalinger herunder.

Top 3: køb
Handel lukker om:
116
1. Lando Norris
McLaren
9.935.000
81
2. McLaren MCL38
McLaren
8.352.000
49
3. Oscar Piastri
McLaren
7.080.000
-80
1. Sergio Perez
Red Bull Racing
10.413.000
-39
2. Haas VF-24
Haas
2.760.000
-34
3. Max Verstappen
Red Bull Racing
16.935.000
Skift ud

9 Managertips til Formel 1

Dennis Axelsen anbefaler
CHARLES LECLERC
Must-have
15.850.000
vs. Arsenal

Jeg synes ikke, at der er nogen absolut must-have i dette års spil (endnu), men hvis jeg skal vælge én, så bliver det Leclerc. Han er stadig ny i Formel 1, og på ren erfaring bør han flytte sig en del fra år til år. Hans pris sat op imod de nærmeste konkurrenters, gør at valget må falde på ham.

Allan Rud Haslund anbefaler
MAX VERSTAPPEN
Must-have
17.444.000
vs. Arsenal

Den kører jeg tror på, vil give mest for pengene i år, er Max Verstappen. Red Bull bliver super stærke i år, og jeg har en forventning om, at Verstappen tager endnu et skridt op i år, med en fortsat stor angrebs iver, der dog kombineres med et endnu bedre overblik. Holder han hovedet koldt over hele sæsonen, bliver han primær udfordre til Hamilton.

Jakob Degn anbefaler
Mercedes
Must-have
6.505.000
vs. Arsenal

Det er meget svært at pege på ét must-have til årets hold, men man kan selvfølgelig ikke komme uden om, at Mercedes igen ser meget hurtige ud i både kvalifikations- og løbssimulering. Derfor vil jeg anbefale, at vælge enten Hamilton, Bottas eller Mercedes(konstruktør) og bygge sit lineup op omkring det.

Dennis Axelsen anbefaler
LANCE STROLL
Fidus
4.500.000
vs. Racing Point

Jeg synes faktisk ikke, at der er nogen, som er sat helt skævt prismæssigt, men fordi det stadig er svært at spå om styrken på midterholdene, så kunne jeg godt have en lille fidus til Lance Stroll. Han er billigst af kørerne fra midterholdene og Racing Point har vist gode takter i træningerne.

Allan Rud Haslund anbefaler
Red Bull
Fidus
10.417.000
vs. Arsenal

Red Bull er også dem, jeg vil anbefale som Pit Crew. De er de hurtigste og de formår at have det overblik der skal til, for at kæmpe med om sejren. Mercedes er valgt af meget få til Pit Crew, hvilket nok primært skyldes prisen. Ingen kan være i tvivl om, at de er blandt de bedste.

Jakob Degn anbefaler
Daniel Ricciardo
Fidus
5.500.000
vs. Renault

Ricciardo kunne sagtens gå hen og blive et scoop til 5.5 millioner. Renault viste flot short run pace i træningen og deres long run pace var på højde med McLarens. De har et stærkt team bag sig til at videreudvikle på bilen og Ricciardo har både erfaring og fart til skabe resultater, hvorfor han kan vise sig at blive en god investering.

Dennis Axelsen anbefaler
ALEXANDER ALBON
Kører til under 8 mio.
10.104.000
vs. Arsenal

Alexander Albon forventer jeg fortsætter takterne og placerer sig som fast inventar i top 6. Det er ikke utænkeligt, at han med en god opstart hos RedBull kan flytte sig endnu mere.

Allan Rud Haslund anbefaler
Carlos Sainz Jr.
Kører til under 8 mio.
6.500.000
vs. McClaren

En kører, der kan overraske, hvis bilen fortsætter den store fremgang, er Carlos Sainz Jr. i McLaren. Han er billig og hurtig og en sikker kandidat til point, i alle løb. Men Ricciardo i Renault, kan også blive ret godt, hvis Renault altså har bilen til det, hvilket vintertesten ikke har vist, men det er også svært at læse noget ud fra de få tests.

Jakob Degn anbefaler
ALEXANDER ALBON
Kører til under 8 mio.
7.500.000
vs. Red Bull

Til trods for at Albon er fordoblet i værdi ift. til sidste år, så synes jeg stadig man får meget for pengene. Han sidder, ifølge flere analyser, i feltets anden hurtigste bil, så det må forventes at han skraber nogle podieplaceringer ind.

Du kan også se, hvilket hold Allan Rud Haslund stiller i Motor Manager. (Allan Rud’s hold er sat før Corona).

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *