Adskil dig med oversete Augsburg

Mainz var anbefalingen i sidste runde, og de kvitterede med en flot 4-0 sejr og skønt Mainz stadig er et godt valg, så er Augsburg mindst lige så interessant til den forestående dobbeltrunde.

Det blev til en fremgang for Vidførles 11 på +65 placeringer. Vidførles 11 er nu placeret som nr. 315. Med syv runder igen bliver det dog en udfordring at nå Top 100, men der kan stadig nå at ske en masse.

I den kommende runde af managerspillet baseret på Bundesligaen, er den mest interessante kampe i et managerperspektiv topopgøret mellem Dortmund og Leipzig. Opgøret mellem Augsburg og Mainz er dog også af afgørende betydning.

Augsburg har x-faktor og dobbeltrunde

Fokus i sidste runde var på Mainz. De havde en god hjemmekamp i runde 10 (som da også resulterede i en 4-0 sejr) og så dobbeltrunde i runde 11. Mainz’ to kampe i runde 11 er begge udebanekampe. Skønt jeg i sidste rundes optakt fortalte, at Mainz begyndte at se bedre ud på udebane, så er faktum stadig, at Mainz’ udebanestatistik er 2-1-9. Har man allerede Mainz, så bør man beholde dem – eller i hvert fald flere af spillerne. Men en af modstanderne i runde 11, Augsburg, er i min optik enormt interessante køb til runden.

Augsburg har ikke haft en stor sæson, men på hjemmebanen i Sydtyskland har de været fornuftige med en statistik på 4-4-4. Modstanderne i runden er Wolfsburg og Mainz. En overkommelig opgave.

Og når man skal ud og finde spillere til runden, bør man derfor også overveje Augsburgs x-faktor-spillere.

Først og fremmest er der holdets topscorer Michael Gregoritsch (3.591.000), der med syv sæsonmål, og fem af dem i de seneste ti kampe, har fundet målformen. Midtbanespilleren Andre Hahn (3.785.000), der forventes at spille højre wing i den kommende runde, er garant for mål. Det er da også blevet til fire af slagsen for midtbanemanden.

Vil man gå all-in på Augsburg, så er forsvarsspilleren Iago (2.995.000) det tredje bedste køb. En enkelt scoring er det blevet til og hele fem assists. Sidst men ikke mindst er der schweiziske Ruben Vargas (3.592.000), der ikke har fundet netmaskerne i sæsonen på trods af xG 2,61. Det skal dog nok komme og måske allerede i de to hjemmekampe mod Wolfsburg og Mainz, hvor han forventes at spille venstre wing.

Top 3: køb
Handel lukker om:
15
1. Aleksandar Pavlovic
Bayern München
3.431.000
14
2. Robert Andrich
Leverkusen
4.068.000
13
3. Jordan Siebatcheu
Mönchengladbach
4.003.000
-16
1. Romano Schmid
Werder Bremen
3.394.000
-15
2. Michael Zetterer
Werder Bremen
4.061.000
-14
3. Felix Agu
Werder Bremen
2.856.000
Skift ud

Se analysen på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående video ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Den billige
Paulinho
Leverkusen
3.402.000
vs. Hertha BSC

Brasilianske Paulinho på 21 år kom til Leverkusen for 3 år siden, men gennembruddet er udeblevet. I sidste runde startede Paulinho ude men med kun en halv time på banen lykkedes det ham at score to gange. Jeg forventer han starter på den offensive midt eller venstre kant og i de sidste fire kampe er han den B04 spiller, der har flest xG.

Den frække
Niko Giesselmann
Union Berlin
3.790.000
vs. Hertha BSC

Union har nogle fornuftige runder foran sig og med to hjemmekampe i de næste tre runder er der gode chancer for sejrsbonus og rent mål bonus. Niko Giesselmann er dog ren x-faktor. Han har lavet tre mål og fem assists i sæsonen og ligger på xG90 på 0,18 svarende til et mål i hver femte kamp!

Chancen
Jesper Lindstrøm
Eintracht Frankfurt
4.907.000
vs. Freiburg

Vi er mange der har brændt nallerne på Joppe i denne Bundes Manager udgave, men han er alligevel igen relevant. To hjemmekampe mod Greuther Fürth og Freiburg i de næste runder gør Jesper Lindström interesant med sine fem sæsonmål og fire assists – og så har han endda underpræsteret sine xG.

Vidførles 11 udvalgte til 11. runde

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *