Af nød må man kigge mod Hoffenheim

I en runde der byder på jævnbyrdige opgør og dermed ganske få interessante spillere til ens managerhold, bør man kigge mod Hoffenheim, hvis man skal handle. Heldigvis er der 3 interessante spillere fra de hvid/blå.

Nmecha fik igen scoret, men den helt store glæde for Vidførles 11 var, at Mönchengladbach endelig leverede den storsejr, som har ladet vente på sig i flere uger. 4-0 over Greuther Fürth og med Jonas Hofmann som dobbelt målscorer var kærkomment. Specielt Mönchengladbachs sejr betød, at Vidførles 11 avancerede ca. +400 pladser i Bundes Manager.

Hoffenheim er eneste store favorit

Bevares, Bayern München er der skam også, men ser vi bort fra de tyske mestre, så er Hoffenheim eneste store favorit i weekendens Bundesliga, hvor Hoffenheim skal en tur til Greuther Fürth.

Greuther Fürth er den klare bundprop i Bundesligaen med kun et enkelt point i sæsonen. Det ene point kom dog på hjemmebane, men det var tilbage i august måned, hvor man spillede uafgjort mod Armenia Bielefeld.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Skønt Hoffenheim kommer fra en flot hjemmesejr på 2-0 over RB Leipzig er alt ikke lutter succes i Hoffenheim. Mens man på hjemmebane fejer alt modstand af vejen, har man det noget sværere på udebane. Det er kun blevet til nederlag i de seneste 3 udebanekampe og kun 4 point i alt på udebane i denne sæson. Det er således ikke helt uden risiko, at man handler ind i Hoffenheim.

Der er dog tale om en runde, hvor det vrimler med jævnbyrdige opgør, så af nød må man købe Hoffenheim spillere, såfremt man skal købe/sælge i denne runde.

Se rundeoptakten på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående video ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af managerspillet baseret på Bundesligen.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Den billige
Dennis Geiger
Hoffenheim
3.837.000
vs. Eintracht Frankfurt

Dennis Geiger har ikke haft en stor sæson, men den centrale midtbanespiller har på 8 kampe alligevel fået scoret og lavet 2 assists i denne sæson. Dennis Geiger er først og fremmest en billig fyld spiller, hvis pengene ikke rækker særlig langt eller du ønsker at holde igen med transferudgifterne.

Den frække
Munas Dabbur
Hoffenheim
3.724.000
vs. Eintracht Frankfurt

Munas Dabbur er ikke første mand på holdkortet og Israeleren har kun spillet 247 minutter i denne sæson. Når han er på banen er han dog blandt Hoffenheims farligste med flest mål pr. spillede minutter, og med en xG90 på niveau med Kramaric. Dabbur var blandt kampens bedste mod RB Leipzig og kom på ugens hold i Kicker.

Must have
Kevin Akpoguma
Hoffenheim
3.678.000
vs. Greuther Fürth

Must have er nok en for voldsom betegnelse, men Kevin Akpoguma er et godt køb til de næste par runder. Den offensive wingback ligger med pæne offensive statistikker på xG90 0,13 og xA90 0,28 – det svarer til et mål hver ottende kamp og en assist i hver tredje kamp. Lægder til en fin sandsynlighed for rent mål mod Greuther Fürth.

 

Vidførles 11 udvalgte til runde 13

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *