Aktiemanager Forår: Superligaen kan være guld værd

Verden er lagt ned af COVID-19 og man må tænke kreativt, hvis man har hang til managerspil. Det har Holdet.dk gjort med Aktiemanager Forår. Klubhuset har allieret sig med kompetente kræfter og ser nærmere på det nye spil.

Som modgift til de spirende abstinenser blandt managerspillere og sportsentusiaster, har Holdet.dk lanceret et gratis managerspil baseret på udviklingen på det danske aktiemarked, Aktiemanager Forår. Det stiller dog nye krav til rutinerede managerspillere, der sandsynligvis har mere styr på Norwichs reservebænk end aktiekurser. Derfor har Klubhuset alleret sig med økonomisk rådgiver Lars Christensen, der bl.a. er fast inventar i TV2 News programmet Business Class. Sammen giver trioen dig de bedste forudsætninger for at få succes i Aktiemanager Forår. Noget tyder på, at aktier og managerspil har meget til fælles. Hør podcasten her.

Succes til fodboldfans?

Når trioen skal kigge efter aktier med vækstpotentiale, falder snakken hurtigt på fodbold, nærmere bestemt Superligaen, som en oplagt mulighed. Fløjtes den bedste danske række snart igang igen kan det nemlig betyde store aktiestigninger for PARKEN Sport & Entertainment, Brøndby IF osv. Så er det mindre vigtigt, om de vinder deres kampe på kort sigt. Tør du lade hjertet tale?

Denne slags aktier er dog samtidigt meget udsatte, hvis udvikligen går den forkerte vej. Det er derfor også et spørgsmål, om din risikostrategi.

Smuthul i spillet

Aktiemanager Forår er en spejlding af det virkelige, danske aktiemarked. Der er dog nogle forskelle, som du kan vende til din fordel. I den virkelige verden giver det eksempelvis sjældent mening at have både A- og B-aktier i samme virksomhed. I Aktiemanager kan det dog være en smart måde at omgå begrænsningen om, at en specifik aktie kun må udgøre én ud af ni aktieposter i din portefølje. Eksempelvis kan du overveje at investere i både Rockwool Int. A- & B-aktien, som trioen har fidus.

Læs mere om reglerne i Aktiemanager Forår

Endnu vigtigere kan du drage fordel af, at aktiepriserne i managerspillet er låst fremmod hver rundestart. Dette betyder, at du kan profitere fra, at de fleste virksomheder kommer med regnskab inden børsen åbner klokken 9, hvorefter du kan justere din portefølje ud fra gårdagens lukkepriser. Den mulighed har man ikke i virkeligheden, men her i spillet kan det være altafgørende.

Du kan høre flere fifs og konkrete anbefalinger i podcasten her, som ligeledes giver dig råd, om strategi og en nyttig tommerfingerregel til, hvornår du bør orientere dig imod henholdvis “Small Cap” og “Large Cap”.

Du kan tage kampen op imod Lars Christensen & Klubhusets vanlige værter i deres gruppespil.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *