Baggios Pisk: Hold nallerne fra Juve – Milan

Der venter et topbrag i Serie A mellem Juventus og Milan, men hvis du vil avancere i din Miniliga, så er der andre kampe, du skal vælge spillere fra. Hør Baggios Pisk’s optakt til runde 4 i Serie A Manager.

“Vi gik meget hårdt ind på Juventus, og det er vi blevet straffet for” – lyder det fra Christian Nørgaard Larsen, der gør status for Baggios Pisk’s fælleshold i Serie A Manager.

De to journalister Christian Nørgaard Larsen og Thomas Søegaard Larsen har brugt omkring 200.000 kr. i transfer-gebyr i hver af de seneste to runder. Men nu strammer de bæltet ind og skruer ned på transfer-omkostningerne til runde 4 i Serie A Manager

Topbraget i runde 4 er Juventus – Milan, som er en lækkerbisken for enhver fodbold og Serie A fan. Men det er ikke her du finder manager-værdien. 

Det gør du derimod i Salernitana – Atalanta. Salernitana har lukket 11 mål ind i tre kampe og møder målslugerne fra Atalanta. Her kan der godt kan gå hen og blive scoret mange mål.

Ugens hipster-opgør er Venezia – Spezia, og den kamp byder også på et par billige spillere, men det er i Lazio – Cagliari du skal jagte hattricket (og rundens anførervalg). 

Baggios Pisk – runde 4

(managerspil anbefalingerne kommer ca. 30 min. inde)

Tre spillertips

Den billige
Dennis Johnsen
Venezia
4.960.000
vs. Sampdoria

En Christian Poulsen look-a-like fra Norge får en anbefaling, som den billige spiller. Dennis Johnsen så stærk ud i sidste runde imod Empoli og gjorde det rigtig godt i Serie B i sidste sæson. Nordmanden er i skrivende stund taget af 0 %, så udover at frigive budget til anfører-valget, så kan han også gøre en forskel i stillingen.

Den frække
Nicolas Gonzalez
Fiorentina
9.127.000
vs. Udinese

Christian Nørgaard Larsen har fidus til Fiorentina i år. Gonzalez startede godt nok ikke inde i sidste kamp, men scorede på hjemmebane mod Torino kampen forinden. Han kommer med en meget høj expected goal statistik fra Bundesligaen sidste sæson, og modstanderen er overkommelige Genoa.

Anførervalget
Ciro Immobile
Lazio
8.124.000
vs. Cagliari (H)

Han er det mest oplagte anførervalg og et hjemmebane-opgør mod Caglari er en god mulighed for Serie A’s topscorer til at bygge på sin scoring-statistik. Vi jagter hattricket med Immobile. Går man ikke med Immobile, så er Lautaro Martinez fra Inter et rigtig godt alternativ. Han var Inters bedste mand imod Genoa.

Top 3: køb
Handel lukker om:
49
1. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.521.000
46
2. Matteo Gabbia
AC Milan
3.541.000
39
3. Gianluca Scamacca
Atalanta
6.566.000
-54
1. Andrea Cambiaso
Juventus
4.741.000
-45
2. Romelu Lukaku
Roma
8.381.000
-15
3. Darko Lazovic
Hellas Verona
3.668.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *