Baggios Pisk: Ny podcast med Serie A anbefalinger

Serie A er nyt territorium for mange managers. Men for Christian Nørgaard Larsen og Thomas Søgaard Rohde føles det som hjemmebane. Hør en ny podcast med tips til Serie A Manager.

De to journalister krydrer deres passion for Serie A med tips og tricks til Serie A managerspillet i den nye Serie A podcast “Baggios Pisk”.

Baggios Pisk, der er en hentydning til den legendariske Roberto Baggio’s flotte hårpragt, er en ugentlig Serie A podcast, som dels analyserer ligaen og kampene, men også kommer med tips og tricks til hver runde. 

I første afsnit sætter de to Serie A fanatikere et fælles hold fra ca. 29. min og frem. Der bliver blandt andet plads til disse fire spillere. De går ikke lige så meget i dybden med managerspil som Klubhuset, men vil hver uge komme med en række anbefalinger til et billigt, anfører og frækt valg. Så find dem i din podcast app – og tryk abonner. 

Du kan høre alle 11 anbefalinger i podcasten.

Forsvar
Davide Calabria
AC Milan
7.977.000
vs. Salernitana

Han lavede to mål i sidste sæson, men er begyndt at komme mere med frem,. Milan kommer ud og fløjen og selvom de fleste går med nyindkøbet Tomori, som står til samme pris, så tror Baggios Pisk på, at der kommer god vækst fra back-pladsen og Calabria.

Midtbane
Federico Chiesa
Juventus
2.632.000
vs. Sampdoria

I sidste sæson lavede han 8 mål og 8 assist. Han er en dyr herre, men måske også den største profil i Serie A efter Ronaldo. Allegri er tilbage ved roret og han kommer til at bygge oven på Chiesas store EM.

Midtbane
Riccardo Sottil
Fiorentina
5.738.000
vs. Genoa

Han er lynende hurtig og Fiorentinas nye træner er vild med de hurtige spillere. Fiorentina har et fint hold, men det er ikke sikkert at Sottil starter inde, så han er nok denne rundes “hipster-valg”. Men til 2.5 mio. kan han være en god fidus – og frigiver budget til Ronaldo (som er must-have) og Chiesa.

Angriber
Olivier Giroud
AC Milan
5.000.000
vs. Sampdoria (U)

Den rutinerede franskmand har scoret et par gange i optakten og med Zlatan skadet og et fint program i de første to kampe til Milan, så kunne han meget vel være garant for et par +100.000 aktioner.

Top 3: køb
Handel lukker om:
50
1. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.521.000
50
2. Matteo Gabbia
AC Milan
3.541.000
42
3. Gianluca Scamacca
Atalanta
6.566.000
-57
1. Andrea Cambiaso
Juventus
4.741.000
-49
2. Romelu Lukaku
Roma
8.381.000
-17
3. Thomas Thiesson Kristensen
Udinese
2.230.000
Skift ud

Lidt om værterne (og managerspil)

Thomas Søgaard Rohde er passioneret milanista og har fulgt Serie A siden de tidligere teenagerår, og der stod Serginho bag på den første trøje. som blev købt ude foran San Siro. Han er desuden evigt frustreret managerspiller gennem mange år. Paradoksalt nok var hans bedste managerresultat en top 1-placering ved VM i 2018, hvor Italien ikke var med, og senest lykkedes det med hiv og sving at vinde over kollegaerne på arbejdet i PL-manager.

Christian Nørgaard Larsen er forfatter til Serie A-bogen “Halvguderne” og holder med det andet Milano-hold: Inter. Han har spillet managerspil i cirka 15 år og hans bedste resultat er en fjerdeplads i Champions League-manager i 2010, dengang Inter besejrede Bayern München. Havde han ikke skiftet anførerbindet fra Milito til Eto’o, var det endt med en andenplads. Men Christian blev, som man kan høre i podcasten, alligevel glad for fjerde pladsen, som var 72 flasker vin. 

Klubhuset’s Serie A optakt

Du kan også høre Klubhuset’s Serie A optakt, hvor Christian Nørgaard Larsen er gæst hos Frederik Ingemann og Andreas Vidførle.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *