Baggios Pisk viser vejen til manager-tronen

Serie A podcasten Baggios Pisk guider dig til start 11’eren i Serie A Manager, hvor du især skal satse på de dyre målslugere i støvlelandet.

Onsdag den 4. Januar – Helligtrekongersdag – starter Serie A op igen efter vinterpausen. Allerede kl. 12.30 åbner Sassuolo – Sampdoria og Salernitana – AC Milan ballet i Italien. 

For at hjælpe dig på vej til manager-tronen har Baggios Pisk, som består af Thomas Søgaard Rohde og Christian Nørgaard Larsen, sat deres fælleshold til Serie A Manager – Forår 2023

Hør Baggios Pisk’s manager-special – og få masser af tips til at slå vennerne.

Manager-taktikken til Serie A

Inden de to Serie A eksperter kaster sig over spilleranbefalingerne kigger de nærmere på strategi – og de kommer med følgende tips til din manager-taktik: 

  • Find to angribere der kan blive på holdet hele vejen. 
  • Find de offensive forsvar-spillere. 
  • Find de “ukendte” spillere med lav ejer-procent.

“Den første tredjedel af spillet er den vigtigste. Det er her hvor spillet ikke er låst, og det er stadig muligt at købe ind på spillere med lav popularitet – og finde juvelerne hos de mindre klubber. Det er dem, som kan gøre forskellen for dig.” – Christian Nørgaard Larsen.  

Kendskabet til de mindre klubber er altså en stor fordel – og så påpeger de også, at du ikke skal holde igen med transfers. Christian Nørgaard Larsen er således ikke bange for at tage ca. 100.000 i transfer-gebyr per runde. 

Til sidst så lander Baggios Pisk på en 4-3-3 formation i Serie A Manager. Den giver flest angribere (som er den position, hvor der traditionelt set scores mest vækst) – og så er der også en masse billige forsvarspillere med clean-sheet potentiale.  

5 klubber med godt startprogram:

 

  • Torino (6 gode kampe) 
  • Atalanta (3 gode kampe) 
  • Inter (Udover Napoli i runde 1, så er det et godt program) 
  • Milan (se start 11’eren til 1. runde)
  • Juventus (to gode kampe til start)
Top 3: køb
Handel lukker om:
49
1. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.521.000
46
2. Matteo Gabbia
AC Milan
3.541.000
39
3. Gianluca Scamacca
Atalanta
6.566.000
-54
1. Andrea Cambiaso
Juventus
4.741.000
-45
2. Romelu Lukaku
Roma
8.381.000
-15
3. Darko Lazovic
Hellas Verona
3.668.000
Skift ud

Angrebet: To kanoner & et rotations sats

Baggios Pisk slutter af med et tip til dit angreb. Det er, som nævnt, tradionelt set spydspidserne, der scorer den største vækst i Serie A Manager, og derfor bør du spille i en formation med tre angribere. 

Christian Nørgaard Larsen anbefaler at du “låser” to positioner på nogle af de helt store (og dyre) målslugere (eks. Immobile eller Osimhen) – og så køber en billigere enabler til den tredje angrebsposition. Den billige spiller kan du så skifte fra runde til runde – og finde det bedste match-up, hvorimod du beholder dine to dyre angribere, som koster for meget i transfergebyr at skifte ud. 

Brug for flere tips? Hør også Klubhusets optakt til Serie A Manager.

5 anbefalinger til Serie A Manager

Målmand
Vanja Milinkovic-Savic
Torino
4.000.000
vs. Hellas Verona

Torino starter med 6 gode kampe og han står til meget respektable 4 mio. Han er dog meget populær, og hvis du skal gå lidt imod strømmen, så har Baggios Pisk også et godt øje til Empoli’s Vicario (3.5 mio.), som blev 4. Bedste målmand i efteråret.

Forsvar
Giorgio Scalvini
Atalanta
2.500.000
vs. Spezia

Atalantas unge center-back Scalvini har scoret et enkelt mål i sæsonen. De har et indbydende kampprogram og efterhånden er Atalanta også blevet bedre til at lukke af, så der kan komme clean-sheets. 2.5 mio. Er for billig til ikke at købe ind på.

Forsvar
Ricardo Rodriguez
Torino
2.500.000
vs. Hellas Verona

Torino har et godt start program og selvom Rodriguez ikke kommer så meget frem over kanterne mere, så er han stærk kandidat til dødboldene. 2.5 mio. gør ham yderst attraktiv til 1. runde.

Midtbane
Aleksei Miranchuk
Torino
3.500.000
vs. Hellas Verona

Anbefalingerne fortsætter med at komme fra Torino – og hvis du skal spare penge, så ser de to værter værdi i både N. Radonjic (3 mio.), som dog er yderst populær, og Aleksei Miranchuk, som pt. kun er taget på 2.5 % af holdene.

Angreb
Ciro Immobile
Lazio
8.500.000
vs. Lecce

Af de dyre angribere skal du passe på med Lautaro Martinez (som kommer tilbage efter VM-triumfen) og Dusan Vlahovic, som er småskadet. Derfor vælger de to værter den blonde bomber fra Lazio, som med resten af holdet skal en tur til Lecce i første runde.

 

Baggios Pisk start 11’er

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *