Barca-revolutionen fortsætter

Lyden af La Liga stiller skarpt på 13. runde af La Liga Manager, hvor der bliver kigget nærmere på de formstærke hold i den øverste halvdel af tabellen.

Barcas sejrsstime er oppe på seks sejre i streg. Og der er stor tiltro til at Ferran Torres for alvor finder skarpheden, når Xavis formstærke mandskab søndag møder Levante i 13. runde af La Liga Manager.

Vi skal også en tur til Sevilla, hvor Betis er i fin form og har et overskueligt kampprogram. Her har Lyden af La Liga et godt øje til Juanmi, der senest scorede to og lavede to assist i Betis’ 4-1 sejr.

Se hvem ellers de peger på her.

Tre tips til La Liga

Midtbane
Oihan Sancet
Athletic Bilbao
5.028.000
vs. Villarreal

Villarreal har hænderne fulde i kampen om de europæiske pladser og selvfølgelig kampene mod Bayern i Champions League. Imens er Bilbao i gang med et stille, men effektivt angreb på de europæiske placeringer. Det kommer de til at fortsætte i rundens indbyrdes opgør, og dér er Oihán Sancet det bedste og mest prisbevidste bud på en målscorer.

Angreb
Juanmi
Betis
6.617.000
vs. Cadiz CF

Der har været stille omkring Juanmi for en stund. Men senest scorede han to gange, og erfaringerne viser, at hans mål falder i hede stimer. Derfor er det i den grad værd at satse på, at han også netter mod Cadiz i den kommende weekend.

Angreb
Ferran Torres
FC Barcelona
7.148.000
vs. Levante

Barca er ustoppelige for tiden, og det skyldes ikke mindst den nye fronttrio FAD – Ferran, Aubameyang, Dembele. Aubameyang har nettet flest gange af de tre, men Ferran kommer frem til ustyrligt mange chancer. Det gør han helt sikkert også i kampen imod Levante. Vi satser på, at han har den sidste skarphed og dermed får hul på bylden.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Hør seneste episode af Lyden af La Liga

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *