Baumgartner på måljagt i Fürth

Østrigske Christoph Baumgartner er blandt Bundesligaens mest scorende og chanceskabende midtbanespillere. Alligevel er hans ejerandel på kun 2,6% i Bundes Manager. Men det bør der blive lavet om på til denne runde.

Det blev igen igen til en fremgang for Vidførles 11. Denne gange på hele +103 pladser takket være Lukas Nmechas to scoringer. Vidførles 11 er nu placeret som nr. 151. I den kommende runde af managerspillet baseret på Bundesligaen, kigges der op mod top 100 – men konkurrencen er benhård.

Hoffenheim har x-faktor

Hoffenheim har generelt haft en flot sæson og ligger på en fin 6. plads i Bundesligaen, men med tre nederlag i træk og uden sejr i fire runder, begynder drømmen om europæisk fodbold i næste sæson at briste. Hoffenheim ligger nu a point med Union Berlin, og der skal point på kontoen. Heldigt for Hoffenheim er det derfor, at de i denne runde møder Greuther Fürth, der kun teoretisk har mulighed for at undgå nedrykning med 11 point op til nedrykningsstregen og 15 point at spille for.

Det skal derfor være en sejr søndag på hjemmebanen, og Hoffenheim har bestemt spillermaterialet til at skabe en målfest. Ugens anbefalinger er to af de bedste eksempler på dette, men de dyre profiler Kramaric og Bebou vil om nogen også være med til at skabe en målfest.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Se analysen på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående video ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Den billige
Timo Hubers
FC Köln
2.440.000
vs. Arminia Bielefeld

Skal man have en budgetvenlig spiller, f.eks. som Heintz afløser, så er Timo Hubers et godt valg. Kampprogrammet i de næste runder byder på overkommelige modstandere, og så billige spillere med overkommelige kampprogrammer, er der ikke mange af.

Rundens køb
Christoph Baumgartner
Hoffenheim
5.035.000
vs. Eintracht Frankfurt

Med et ejerskab på 2,6% kan man næsten få østrigeren for sig selv. Kun to andre midtbaner har en højere xG90 end Baumgartner (0,41), og det er Nkunku (0,47) og Reus (0,43). De to andre spillere koster dog mere end 2 mio mere end Baumgartner gør, og nu møder man Bundesligaens bundprop.

Bedst til prisen
Pavel Kaderabek
Hoffenheim
3.252.000
vs. Eintracht Frankfurt

En xG90 på 0,23 og en xA 0,17 er den næst højeste xG90 blandt alle forsvarerne i Bundesligaen. Den eneste der overgår ham er holdkammeraten Hübner, der i øjeblikket er skadet. Pavel Kaderabek er derfor også et indlysende valg til den kommende runde.

Vidførles 11 udvalgte til 13. runde

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *