Benfica og x-faktor-spillere

Benfica er fortsat klubhusets foretrukne stamme af spillere, da deres pris giver mulighed for masser af x-faktor på de øvrige positioner.

Bedste valuekøb-hold er en konkurrence mellem Benfica og Napoli. I Klubhuset er der dog bekymring omkring Napolis form efter 4-0 hjemmebanenederlaget til Napolis kvartfinalemodstander AC Milan. På Klubhusets “Bedste Valuekøbehold”-Power Ranking er det derfor Benfica, der indtager 1. pladsen forud for runde 9.

Den 9. runde af Champions Manager starter tirsdag den 11. april kl. 21.00, og vi forkæles med startopstillingen i Benficas kamp mod Inter og Manchester Citys mod Bayern München.

I denne uges podcast består Klubhuset som altid af vært Andreas Vidførle samt medvært Nikolai Linares.

Køb billigt for at købe dyrt

I 8. runde af Champions Manager lå værdien helt tydeligt i angrebet, hvor Haaland lavede en vækst på 910.000, Benzema lavede 240.000, Osimhen 385.000 og Benficas Ramos lavede hele 424.000. Der er således ingen tvivl om, at der skal være råd til de store kanoner i angrebet, for det er her den store spillervækst leveres. Det kan således være smart at ofre en spiller, f.eks. på midtbanen, for at have flere penge at brug på eksempelvis angriberne.

En billig spiller kunne meget vel være Benficas unge 18-årige midtbanespiller Joao Neves (2.126.000), der i stort set alle Benficas kampe i 2023 har fået 1-5 minutter på banen. Han kan vælges, hvis man ikke allerede har Oliver Skipp fra Tottenham.

Ud over at vælge en enabler som Joao Neves vil det også være nødvendigt at spare på mange af de øvrige positioner, og her en Benfica bedste køb med både billig målmand og billige forsvarsmuligheder.

Klubhuset går med Benfica til 9. runde i jagten på en placering blandt de øverste procenter af præmiepuljen.

Podcasten til Champions Manager

For flere anbefalinger til Champions Manager,  så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 9. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 9

 

Klubhusets anbefalinger

Den glemte
Amir Rrahmani
Napoli
3.917.000
vs. AC Milan

Napolis midterforsvarer Rrahmani er valgt af kun 0,9% af managerspillerne, og det er på trods af, at han set over de seneste par Serie A sæsoner, er den farligste forsvarsspiller fra Pizzabyen. 2 scoringer i 20 Serie A kampe i denne sæson og i sidste sæson blev det til 4 mål. Hans xG90 ligger pt. på 0,08 bedste af alle forsvarsspillere i Napoli.

Den oversete
Rafa Silva
Benfica
5.845.000
vs. Internazionale

Hele 5 scoringer er det blevet til for Benficas offensive midtbanespiller Rafa Silva i Champions Leagues første 8 kampe. I den hjemlige portugisiske liga har 20 kampe resulteret i 6 scoringer og 5 assists. Silva er på nuværende tidspunkt kun valgt af 4,3% og har en ganske beskeden trend.

anførervalget
Karim Benzema
Real Madrid
11.099.000
vs. Manchester City

Et hattrick mod Valladolid gør at selvtilliden er i top, og netop Chelsea har Benzema gode erfaringer med. I sidste års CL-kvartfinaler scorede Benzema hattrick på Stamford Bridge og en enkelt scoring blev det også til på hjemmebanen. Ligeledes blev det til en scoring i 20/21 sæsonen, da holdene mødtes i Madrid.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *