Billige forsvarsspillere fra Sevilla-klubberne

Der skal handles ind i Sevilla i denne runde, hvor både Sevilla FC og Real Betis har flere interessante spillere til en rimelig pris. Ud over La Ligas nr. 4 og 6; Sevilla og Betis, bliver der også fundet plads til spillere fra nr. 5 i La Liga; Real Sociadad.

Runde 8 står for døren og siden sidste optakt til runde 5, er der sket en del udskiftninger. Atletico Madrid er væk – naturligvis op til runden, hvor de holdt deres første rene mål i 2021. I stedet kom Real Betis ind til sidste runde og til Barcelona dobbeltrunden kom Messi ind på holdet. Men skønt udskiftningerne har været mange, er der flere i vente op til runde 8 i La Liga Manager.

Husk at de næste optakter til La Liga Manager vil udkomme forud for spilstart til runde 11 (2/4), runde 14 (23/4), runde 17 (7/5). I parentes er angivet datoerne for den forventede rundestart. Disse kan imidlertid ændre sig undervejs pga. ændringer i La Ligas kampprogram.

Sevilla har dobbeltrunde i runde 9 – men pas på rotationen!

Atletico Madrid har dobbeltrunde, men med modstanderne Real Madrid og Athletic Bilbao er det i stedet næste rundens “dobbeltrunde-klub” som er blandt de mest interessante. Sevilla FC spiller i den kommende runde ude mod Elche, mens man i runde 9 både spiller lokalopgør mod Real Betis og efterfølgende møder  Elche igen – denne gang på hjemmebane.

Sevilla spiller onsdag aften (3/3)  returkamp i Copa del Ray mod Barcelona og tirsdag aften (9/3) tager man til Dortmund og spiller returkamp i Champions League. Det har hidtil set ud til, at Sevilla har prioriteret de to cup turneringer højest, hvorfor man igen forventer, at ihvertfald de to Elche kampe vil betyde spilletid til rotationsspillerne. I forsvaret betyder det med stor sandsynlighed, at Sergi Gomez (3.835.000) og Karim Rekik (3.312.000) begge spiller, så Escudero og Diego Carlos er klar til Champions League returkampen.

Særligt Sevillas målmand Yassine “Bono” Bounou (6.840.000) vil være et glimrende køb, da han som den eneste Sevilla spiller vil være sikker på at spille begge kampe i dobbeltrunden.

På midtbanen er der også gode chancer for, at den dygtige offensivspiller Oliver Torres (5.326.000) kommer til at spille begge Elche-kampen, mens han formentlig får en tur på bænken mod Real Betis.

I angrebet blev mange spillere belønnet ved at have Youssef En-Nesyri (6.908.000), og til en dobbeltrunde i runde 9, vil han være en oplagt anfører. Den megen rotation pga. Barcelona og Dortmund kampene gør dog, at spilletiden formentlig vil blive delt ligeligt mellem både En-Nesyri og Luuk de Jong (5.695.000), hvilket ødelægger begges appel.

Real Betis i forrygende form

Seks sejre i de seneste 8 kampe og 4 rene mål for Real Betis har bragt Sevilla klubben op som nummer 6 i tabellen lige efter Sevilla og Real Sociadad. Man har et fornuftigt kampprogram med kampe mod Alaves, Levante og Elche og ind imellem har man lokalopgøret mod Sevilla FC.

På målmandsposten finder man et af de nok bedste køb på mål i Joel Robles (4.528.000) mens forsvaret har også billige spillere i Mandi (3.388.000), Juan Miranda (3.258.000) og den billige Victor Ruiz Torre (2.776.000), der dog kommer i karantæne efter næste gule kort – og de sidder løst i La liga.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

 

Andreas Vidførle fra Klubhusets hold til runden

Andreas Vidførle fra Klubhusets anbefalinger

Målmand
Joel Robles
Real Betis
4.528.000
vs. Alaves

4 rene mål i de seneste 8 kampe, en billig pris og en attraktiv modstander i bundproppen Alaves gør, at Robles er bedste målmandsvalg i øjeblikket medmindre man har råd til Sevillas dyre “Bono”.

Forsvarsspiller
Gorosabel
Real Sociadad
5.658.000
vs. FC Barcelona

Levante har været stærke på det seneste, men det har Sociadad også. De kongelige fra nord kæmper for en plads i Champions League, og skal man hente Sevilla skal man bruge sejre i de næste opgør mod Levante og Granada.

Midtbanespiller
Sergio Canales
Real Betis
8.273.000
vs. Real Madrid

Alaves har lukket 3 flest mål ind i La Liga og særligt på hjemmebane er betis offensiv god. Canales er holdets største profil, topscorer og straffesparksskytte. Uanset om han spiller på den centrale eller offensive midt er han garant for hyppige scoringer.

Angrebsspiller
Alexander Isak
Real Sociadad
6.811.000
vs. Levante

Alexander isak har været brand varm efter Willian Jose blev solgt til Wolverhampton i januar. Det er blevet til 8 mål i de sidste 6 runder, hvilket gør ham til den højst vækstende spiller siden runde 2 – kun overgået af Messi, der har spillet en kamp mere.

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *