Billige oprykkere hjælper på budgettet

Der resterer tre runder og ser man bort fra de dyre spillere fra de fire mesterskabskandidater, er det baskerklubben Atlhletic Club og oprykkerne fra Elche og Cadiz, der ligner rundens bedste billige køb.

Da de fleste managers har deres penge bundet i Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid spillere, skal der findes nogle billige spillere til at fylde de 11. pladser på ens hold ud. Her er 9 spillere, som er billigere og kan skabe plads til spillere fra mesterskabskandidaterne i La Liga Manager.

Oprykkere med x-faktor

Mens oprykkerne fra Elche kæmper for overlevelse i La Liga, så har Cadiz formået at sikre sig overlevelse for mange runder siden. Mens der vil være en motivationsforskel hos de to hold, så har begge klubber det til fælles, at de har nogle rigtig fine runder foran sig.

Cadiz møder Osasuna, Elche og Levante, hvorfor målmand Jeremias Ledesma (4.235.000), forsvarsspilleren Pedro Alcala Guirado (2.315.000), midtbanemanden Alberto Perea (2.717.000) og angriberen Ruben Sobrino (2.718.000) alle er gode og billige valg.

Også Elche er interessante med kampe mod Alaves, Cadiz og i sidste runde en kamp mod Bilbao. Ud over ugens anbefalinger på mål og i angrebet er også midtbanemanden Pere Milla (3.703.000) en anbefaling værd. Milla stårsom midtbane men spiller angriber sammen med Lucas Boye. Det har kun resulteret i 3 mål og 2 assists, hvilket er lidt misvisende, da Milla er den Elche spiller, der har registreret flest xG i sæsonen.

Andreas Vidførle fra Klubhusets hold til runden

 

Andreas Vidførle fra Klubhusets anbefalinger

Målmand
Paulo Gazzaniga
Elche
3.537.000
vs. Real Madrid

Tottenham-målmanden har stået de sidste 5 kampe for Elche, og skønt det kun er blevet til et rent mål, da man hjemme slog Levante, så holdt man trods alt Atletico Madrid på én enkelt scoring og i forrige kamp, og man har kun lukket 4 mål ind i de sidste 4 kampe.

Forsvarsspiller
Mikel Balenziaga
Athletic Bilbao
2.427.000
vs. Real Madrid

Athletic har ikke tabt i de seneste 9 La Liga kampe, og det er blevet til 4 gange rent mål til baskerklubben. Huesca har kun scoret 2 mål i de seneste 5 kampe, så der bør væregode muligheder for rent mål.

Midtbanespiller
Jon Morcillo
Athletic Bilbao
4.445.000
vs. Cadiz CF

Da sæsonen startede var Morcillo min favorit fidus. Målene udeblev, men endelig leverer Morcillo. der har scoret 2 mål i de seneste 3 kampe for sin plads som venstre kant.

Angrebsspiller
Lucas Boye
Elche
3.366.000
vs. Alaves

Elche topscoreren har scoret 6 mål i sæsonen. Ikke overraskende er 5 af hans 6 mål scoret mod hold fra den nederste tredjedel i tabellen, og det passer fantastisk sammen med, at Elche møder nedrykningstruede Alaves.

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *