Holdet blog

Julen varer længe, Ronaldo koster mange penge

Sk√łnt Ronaldo er dyr, er han den oplagte arvtager til anf√łrerbindet i Salahs frav√¶r. H√łr mere om hvorfor Ronaldo er bedste k√łb og hvem der ellers skal k√łbes ind til 19. runde af Premier Manager.

Runde 19 af Premier Manager starter kl. 16.00 2. juledag – den s√•kaldte Boxing Day. Der er derfor mulighed for at se startopstillinger p√• 5 af rundens opg√łr.

Dyr Ronaldo kan uddele managergaver sammen med Spurs’ defensiv

Ronaldo er rundens mest k√łbte angriber, og den popularitet tilslutter Klubhuset sig i denne runde. Ronaldo er det oplagte k√łb til angrebet, da Manchester Uniteds program er det bedste over de n√¶ste 3 runder. Derudover f√•r Manchester United muligvis en dobbeltrunde i runde 21.

Det vil i Klubhuset optik være naturligt at fylde op med Manchester United i defensiven samt Ronaldo i angrebet, og så kombinere med f.eks. Tottenham, der ser ud til at have fået fundet formen under træner Conte. Netop i defensiven har Tottenham flere spillere med både lidt x-faktor og til en rimelig pris. Spillere som Reguilon, Emerson Royal, Dier og Davies er alle glimrende valg til de sidste 3 runder i Klubhuset optik.

Husk også Lynholdet til weekendens Premier League kampe.

Podcasten til Premier Manager

For flere anbefalinger lyt til podcasten og h√łr hvem Klubhuset s√¶tter p√• deres hold til runde 19. Du kan h√łre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 19

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Diogo Dalot
Manchester Utd
2.649.000
vs. Newcastle

Der er ikke kommet noget offensivt fra Manchester Uniteds billige back indtil videre i denne sæson, men til prisen og med udsigt til rene mål bonusser, er det svært at komme uden om Dalot til spillets sidste 3 runder. Ydermere får United måske en dobbeltrunde i 21. runde af Premier Manager.

Den frække
Jarrod Bowen
West Ham
5.524.000
vs. Southampton

Med næstflest skud på mål i hele Premier League i denne sæson og med udsigten til at Bowen skal spille som West Hams nr. 9, er han det mest friske og frække valg til runde 19. Det er kun blevet til 3 mål i sæsonen, men de bagvedliggende tal viser, at han ikke har haft marginalerne på sin side. Bowen er ligeledes varm efter scoring i midtugen.

Anf√łrervalget
Cristiano Ronaldo
Manchester Utd
10.640.000
vs. Newcastle

7 Premier League scoringer er ikke alverden, men Ronaldo har nu alligevel v√¶ret en af de mere p√•lidelige angribere i denne s√¶son, hvor det ellers kun er Liverpools fronttrio, der typisk har leveret. Med kampe mod Newcastle og Burnley og 0,6 m√•l pr. 90 minut Cristiano Ronaldo spiller, er han det oplagte anf√łrervalg til runde 19.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.642.000
1. Heung-Min Son
Tottenham
10.642.000
2.630.000
2. Harry Kane
Tottenham
10.630.000
2.526.000
3. Kevin De Bruyne
Manchester City
10.526.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *