Klubhuset: Randers cruiser, Brøndby dilemma og FCK’s gode program

Mens Randers cruiser der ud af i Kvalifikationsspillet, så skal der for mange managers træffes svære valg omkring, hvorvidt BIF-spillerne skal beholdes og om FCK’erne skal købes.

Klubhuset med Frederik Ingemann ser tilbage på 8. runde af Super Manager, der bød på masser af forsvarsscoringer. Hør hvilke spillere, der stod for rundens bedste manager-præstation, og hvem der floppede størst i den forgangne runde.

Så er du ikke helt opdateret på, hvad der skete i 8. runde, eller vil du gerne høre, om du med rette kan føle dig uheldig efter runden, så lyt til Klubhusets Super Manager podcastoptakt til runde 9.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset kommer med forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,5 mio (4,0 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 9. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger fra tidskode: 32:10 i podcasten.

Budgetkøbet
Daniel Anyembe
Viborg FF
2.828.000
vs. Lyngby BK

Viborgs forsvar har i foråret ikke gjort meget væsen af sig offensivt. Daniel Anyembe er imidlertid ikke valgt, da han har scoret i forrige runde, men fordi han er billigste køb i Viborgs bagerste kæde.

Valuekøbet
Serginho
Viborg FF
3.848.000
vs. Lyngby BK

En af runde 8’s bedste spiller præstationer stod Serginho for, da han både skabte masser af chancer og havde masser af afslutninger på mål. Serginho er en billig investering på midtbanen, hvis man skal spare lidt på pengene.

Luksuskøbet
Kevin Diks
FC København
5.661.000
vs. Silkeborg IF

En popularitet på kun 5% og en nyerhvervet straffesparkstjans kombineret med et forrygende kampprogram gør Kevin Diks til et suverænt køb.

Podcast-emnerne til runde 9

Randers har vist sig som et solidt hold i Kvalifikationsrækken og det ligner efterhånden et must med fire spillere fra Randers. Klubhuset kommer i denne uge med deres Power Ranking over de bedste Randers køb. En Power Ranking kommer Klubhuset også med når det kommer til FCK, der går et godt kampprogram i møde – men hvem fra FCK fortjener en plads på ens managerhold?

Og så er der Viborg og FC Nordsjælland – to klubber med gode kampprogrammer i de næste tre runder. Klubhuset har fidus til flere af spillerne, men hvem der er de bedste køb løfter de sløret for i denne uges podcast.

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken? I denne uge ser Klubhuset bl.a. nærmere på om man skal sælge BIF og OB? Og skal man så købe FCK i stedet?

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 9. Du kan høre podcasten her:

 

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
212
1. Sebastian Sebulonsen
Brøndby IF
3.433.000
201
2. Jonathan Amon
Lyngby BK
3.319.000
195
3. Mads Bech Sørensen
FC Midtjylland
4.800.000
-201
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.858.000
-146
2. Martin Frese
FC Nordsjælland
5.970.000
-134
3. Musa Juwara
Vejle Boldklub
4.007.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Glæd dig også til EM Manager 2024, som lanceres i midten af maj.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *