Brug pengene på angrebet

De mest spændende spillere til den kommende runde er de helt dyre angribere. Flere af dem har gode programmer til at slutte sæsonen af på, og der kan godt ligge et par hattrick i “pipelinen”.

Kvadronrunden gav 2 sejre og2 uafgjort til Hertha Berlin. Det var et fantastisk flot resultat, men for managerspillerne blev runden en skuffelse. Nu skal skuffelsen lægges bag en, og der skal kigges frem af mod tyvende og næst sidste runde af Bundes Manager.

Læg pengene på de dyre angribere

Lewandowski (15.474.000) er som altid et must på ens Bundes Manager hold. Ikke mindst i de sidste kampe bør man have verdens bedste 9’er på sit hold. Lewandowski mangler 1 scoring for at tangere Gerd Müllers Bundesligarekord på 40 scoringer på en sæson. Det er svært at se, at den scoring – og flere til – ikke skulle komme i de sidste to kampe mod Freiburg og Augsburg.

En anden målfarlig herre er Eintracht Frankfurts Andre Silva (10.131.000), der ligger nr. 2 på topscorerlisten og som i denne weekenden møder nedrykkede Schalke 04. Frankfurt skal vinde for at holde live i håbet om en Champions League plads.

Man kan ikke anbefale Bundesligaangribere uden at nævne Erling Håland (12.925.000), der deler topscorer 2. pladsen med netop Andre Silva. Håland døjer med en lille skade, men det bør ikke afholde ham fra at spille den vigtige udekamp mod Mainz. Håland scorede 2 mål i torsdagens pokalfinale mod RB Leipzig og i seneste Bundesligaoptræden scoredes han to gange mod Wolfsburg.

Og så er der Andrej Kramaric (9.554.000), der kan blive fugl eller fisk – ja sådan er det hver gang med Hoffenheim. De kan vinde stort og Kramaric kan lave sine mange sommerscoringer, som han har for vane at gøre, eller Hoffenheim kan få røvfuld af et motiveret Bielefeld hold, der kæmper for at undgå nedrykning.

Læs manager tips til hver runde af Bundes Manager.

Klubhuset Solo

Du kan høre alle Andreas Vidførle-Pedersens anbefalinger fra de øvrige Bundesligaklubber ved at høre den 14 minutters minipodcast Klubhuset Solo:

 

Andreas’ hold “Panzer” til runden

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Timo Horn
FC Köln
3.099.000
vs. Arminia Bielefeld

Først en udekamp mod Hertha hvor man skal have point og i sidste runde skal man slå Schalke04 for ikke at rykke ned i 2. Bundesligaen. Motivationen er i top i FC Köln forud for de sidste kampe, hvilket bliver argumentet for at vælge Horn på mål.

Forsvarsspiller
Rafael Czichos
FC Köln
5.249.000
vs. Hoffenheim

Argumentet er det samme som for Timo Horn. Motivationen bør sikre Köln 4 point i de sidste to kampe og gerne nogle “Clean sheets” også. Han er min foretrukne forsvarsspiller til runden.

Midtbanespiller
Daichi Kamada
Eintracht Frankfurt
5.811.000
vs. Schalke 04

Det er blevet til 5 mål og 11 assists i denne, meget flotte, sæson for Kamada. Det gør ham til klubbens anden mest scorende og hans statistik ligger meget tæt op af Filip Kostics, der har lavet 4 mål og 13 assists. Men med Kamada sparer man bare 1 mio. Jeg er gået med Younes fordi jeg dog manglede 1 mio.

Angrebsspiller
David Selke
Werder Bremen
3.106.000
vs. Augsburg

Skal man spare i sit angreb og har ikke råd til at fylde pladserne med Håland, Lewandowski, Silva og Kramaric, så er Selke en fin mulighed. Werder Bremen kæmper for overlevelse og møder Augsburg, som ikke længere spiller for noget. Samtidig er Selke farligst Werder Bremen spiller målt ud fra mål pr. spillet minut i sæsonen; 657min/3 mål.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *