Bruno splitter Klubhuset

I både runde 18 og 19 har flere klubber dobbeltrunder. I Klubhuset i denne uge stilles der skarpt på netop spillere fra Manchester United, Leicester, Crystal Palace og Southampton, der ligner de mest oplagte valg til runden.

Runde 18 bliver en af de svære af slagsen. De fleste er sikkert fint tilfredse med at have Leicester-spillere, Brighton og Harry Kane på holdet. Men med dobbeltrunder til Manchester United, Crystal Palace og Southampton kan det alligevel være interessant at optimere sit hold, så ens spiller kommer i aktion 22 gange i denne runde.

Runden starter allerede fredag aften, hvor Leicester får besøg af Newcastle i Premier Manager – Forår 2021.

Husk også at der er spilstart for rundespillet til Premier League inde på Lynholdet.

Crystal Palace kan erstatte dine Brighton og Wolverhampton spillere

Brighton og Wolverhampton mødes i denne runde af Premier Manager i det der ligner et tæt opgør med en lille form-fordel til sydkystens Seaguls Brighton. Så skønt det er oplagt at beholde Brighton spillerne, så frister et skift til Crystal Palace alligevel.

Crystal Palace er fri for nedrykning og har netop mødt topholdene Manchester City, Chelsea og LEiccester i deres seneste 3 kampe. Nu bliver modstanden noget lettere, når de møder Sheffield United, Southampton og Aston Villa.

Og der er flere interessante Crystal Palace spillere. Vicente Guiata (4.636.00) har sammen med sit forsvar, bestående af bl.a. Joel Ward (2.683.000) og Scott Dann (2.982.000) leveret 3 rene mål i de tre hjememkampe, der lå forud for mødet med de førnævnte topklubber.

På midtbanen Eberechi Eze (4.273.000) som altid interessant. Skønt han ikke har fået sit store gennembrud er det stadig blevet til 3 mål og 4 assists for et Palace hold, der har haft det svært, og som ofte spiller mere offensivt mod slutningen af sæsonen, når nedrykningsdramaet er ved at være afsluttet.

Podcasten til denne runde

For flere anbefalinger lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres hold til runde 18. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 18

Klubhusets anbefalinger

"Den billige"
Joel Ward
Crystal Palace
6.658.000
vs. Arsenal

“Ward indeholder ikke nogen offensiv værdi. Én assist er det blevet til i sæsonen, men med kampe mod et uhyre ringe Sheffield United hold og et Saints hold, der heller ikke spiller deres bedst bold i øjeblikket, er der gode muligheder for en god pointhøst i runden.” – Frederik Ingemann

"Den frække"
Mason Greenwood
Manchester United
8.350.000
vs. Arsenal

“Greenwood er i forrygende form i øjeblikket med 4 mål og 1 assist i hans seneste 4 kampe. Det ligner en mand, der kæmper for en plads i den engelske EM trup, og Solskjær giver ham masser af spilletid, så han kan imponere. Det er blevet til 4 kampe fra start i de seneste 5” – Andreas Vidførle-Pedersen

"Anførervalget"
Bruno Fernandes
Manchester United
10.616.000
vs. Aston VIlla, vs. Leicester

“Hans pointhøst har skuffet i dette spil og i de seneste 5 kampe er det blevet til 0 mål og kun 1 assist. Bruno er dog stadig bedste Manchester United spiller i sæsonen målt på både xG (14,31) og xA (10,93), og selv i de seneste 5 kampe, hvor han ikke har lavet ret mange point er han tredje højest på xG (1,67) og højest på xA (1,69)” – Andreas V

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *