Bulibold gør dig Bundes Manager klar

Eksperterne på Bulibold.dk har kastet sig over, at sætte det perfekte managerhold til Bundes Manager – Efterår 2019. Bolden ruller igen på fredag d.16 august. Hvem er ude og hvem er inde? Læs med nedenfor og få inspiration til din start-11’er.


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Her følger gode råd til dit managerhold til Bundesligaen, hvor eksperterne på Bulibold har valgt en 4-3-3 formation. Vær opmærksom på, at spillerne er valgt ud fra, hvordan de forventes at gøre det i løbet af efteråret og IKKE kun i åbningskampen.

Se her hvilke 11 spillere bulibold.dk anbefaler til Bundesliga start på fredag kl. 20.30.

Målmand
Yann Sommer
5.500.000
vs. Hertha BSC

Vi vælger den lidt billigere løsning her og gemmer pengene til længere fremme på banen. Sommer og Gladbach har en ganske fin defensiv, så i forhold til værdi for pengene ser det ganske fornuftigt ud. Har du flere penge skal valget formentlig stå mellem Neuer eller Gulaschi.

Forsvar
David Angel Abraham
2.500.000
8.189.000
vs. Borussia Dortmund

Fast mand uanset om der spilles med tre eller to i bagkæden. En billig forsvarsspiller på et hold, der kommer i den bedre halvdel og som sjældent får kort. Omvendt bliver det så heller ikke til mål eller oplæg fra Abraham, men det lever vi også med til 2,5 mio.

Forsvar
Joshua Kimmich
6.500.000
vs. Hoffenheim

Skal uden tvivl med på vores hold. 13 oplæg sidste år er überragend for en forsvarsspiller, der samtidig spiller på et hold, der har en af de bedste defensiver i ligaen, hvis ikke den bedste. Kan måske score flere mål, da han sagtens kan tænkes at få kampe på midten af banen. Der skal noget helt særligt til, hvis ikke Kimmich skal med på dit hold.

Forsvar
Jonjoe Kenney
2.500.000
5.803.000
vs. Borussia Dortmund

Han var med for England til sommerens U21-slutrunde og er kommet til Schalke på et lejeophold fra Everton. Til blot 2.5 mio, og med udsigt til en del spilletid under David Wagner, så skal han nok score højt på index-værdien, der måler spillernes point i forhold til deres pris.

Forsvar
Benjamin Pavard
3.500.000
2.530.000
vs. Bochum

Lidt et sats, da han ikke er udset en startplads. Men med Kimmich til at vikariere på midten, og med Lucas Hernández, der først skal i gang efter sin skade, kan han måske spille sig på i efteråret, og så er 3,5 mio et fund for den franske verdensmester.

Midtbane
Michael Gregoritsch
4.000.000
vs. Mainz 05

Vi har ikke den store tiltro til Augsburg (og det blev ikke bedre af blamagen i pokalen), men Gregoritsch er som regel god for en håndfuld mål i løbet af en sæson. Ikke dumt for en spiller, der også kan spille helt fremme, men som i spillet her er listet som midtbanespiller.

Midtbane
Jadon Sancho
7.500.000
vs.

Havde flest assist i ligaen i sidste sæson og bliver bedre og bedre i rollen som målscorer. Spiller fast og er næsten altid involveret i det offensive spil på et hold, vi tror kommer til at notere sig for de fleste mål i denne sæson. Samtidig er han ikke uvæsentligt midtbanespiller modsat kollegaerne Reus, Hazard og Brandt.

Midtbane
Amine Harit
2.500.000
vs.

Harit har været på vores managerhold før uden at indfri forventninger. Denne gang er han derfor også prissat lavere. Han er på vej ind i sin bedste alder, og Harit skal i gang med sin tredje sæson for Schalke 04. Det kunne godt blive til et gennembrud for den unge midtbanespiller.

Angriber
Paco Alcácer
6.500.000
3.564.000
vs. Hoffenheim

Frontangriberen i Dortmunds 4-2-3-1 system til 6,5 mio er simpelthen et røverkøb. Havde han kostet to millioner mere, skulle han også være på holdet. Spanieren er førsteudfordrer til Lewandowski i kampen om topscorertitlen, og med Dortmunds styrke på de offensive pladser, så tror vi på at Paco Alcácer får overgået sin sæsontotal fra sidste sæson.

Angriber
Goncalo Paciencia
4.500.000
5.981.000
vs. Freiburg

Vores bud på denne sæsons store positive overraskelse. Portugiseren stod bag den magiske trio med Jovic, Haller og Rebic i sidste sæson, men med de to førstnævnte væk er der plads til at vise, hvor dygtig en fodboldspiller og ikke mindst målscorer han er.

Angriber
Marcus Thuram
4.000.000
vs. Hertha BSC

En af Gladbachs interessante signings denne sommer er Liliam Thurams søn, Marcus, som i sin debut for klubben i DFB Pokalen scorede sit første mål. Fire millioner er måske på kanten, men Gladbach har altid været garant for en masse mål, og det skal nok blive til meget spilletid for Marcus Thuram.

Du kan tjekke Bulibold’s start 11’er her:

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *