Bulibold: Dette hold holder hele vejen! 

Bundesliga-eksperterne fra Bulibold har sat start 11’eren til et slagkraftigt hold, som de tror på kan hjælpe dig på vejs igennem hele Bundes Manager – Forår 2021. 

Så hvis du spiller med et basis-hold, så er her 11 spillere, som du bør overveje. 

Hvis du derimod har planer om at skifte ud undervejs. Hvilket der nok bliver brug for i løbet af de 21 runder, som spillet varer. Så tag og lyt til denne podcast optakt til første runde.

Målmand

Gregor Kobel, VfB Stuttgart (4 mio)

Normalt er det godt at spejde mod Bayern, men sydtyskerne lukker for dem uhørt mange mål ind. Da en målmand også præmieres for de skud, han klarer, giver det ikke mening at bruge 8 millioner på Neuer. Kobel står fast for et godt spillende Stuttgart hold, og er blandt spillets absolut billigste førstemålmænd, så vi lever med, at han kun har holdt buret rent en enkelt gang indtil videre.

Forsvar

Willi Orban, RB Leipzig (3,5 mio)

Sad på bænken i de første to kampe, men har spillet samtlige kampe siden, og han er blandt ligaens bedste på dødbolde. Han er ikke ligeså vigtig for Leipzig, som i tiden under Hasenhüttl, men det betyder jo intet i denne slags spil. Holdkammerat Angeliño er to millioner dyrere, så har du råd, tager du ham, da han kommer til at lægge op og score flere mål. Men vi sparer lidt, for at have råd længere fremme.

Læs også om, hvordan Patrick Brems sikrede sig sejren i Bundes Manager – Efterår 2020.

Erik Durm, Eintracht Frankfurt (2,5 mio)

E. Durm fra Frankfurt

E. Durm fra Frankfurt

Han har godt nok kun spillet seks kampe i indeværende sæson, men det er altså de seneste seks kampe. Den tidligere Dortmund-spiller ligger som højre wingback i Frankfurts 3-4-3 system, og der er derfor rig mulighed for at komme med frem og score nogle point via assist og mål. Frankfurt har ikke været super godt kørende og står for allerflest pointdelinger i efterårssæsonen, men der er høje ambitioner, og det er usandsynligt at de kommer til at rode rundt nede i bunden. Kører du med fire i bagkæden, så kan du vælge Augsburgs Iago. Han koster det samme, og som må forventes at være mere målfarlig trods alt.

Ryan Sessegnon, TSG Hoffenheim (3 mio)

Det store talent der som 17-årig scorede 16 mål i The Championship for Fulham, er nu udlånt til Hoffenheim hvor han straks har vippet Robert Skov af pinden som angrebsivrig offensiv venstre back. Han er sikker starter og har allerede scoret to mål fra positionen – men er i modsætning til Robert Skov i sidste sæson, rent faktisk placeret i forsvaret og koster endda mindre. Han skal nok give værdi for pengene i foråret.

Midtbane

Florian Wirtz, Bayer Leverkusen (4 mio)

Han har fået spilletid i 12 af de første 13 kampe, og han har gjort det glimrende på et mandskab, der var sekunder fra at overvintre på førstepladsen. Leverkusen scorer som regel mange mål, og selvom de oftest kommer andre steder fra end Wirtz’ hoved og fødder, så står han stadig noteret for to mål og fire oplæg. Bestemt ikke dumt for en spiller på et tophold og til den pris.

Hør Klubhusets Solo optakt til Bundes Manager – Forår 2021.

Tanguy Coulibaly, VfB Stuttgart (2,5 mio)

19 år, spilletid i 12 kampe og mål mod både Bayern München og Borussia Dortmund: Es Läuft, som man siger syd for grænsen. Coulibaly er blevet anvendt helt fremme eller på en af de to kanter. Selvom den megen spilletid også hænger sammen med skader til et par af Stuttgart angriberne, så skal han nok få spilletid i foråret, og da han her er listet som midtbane, skal han på vores hold. Holdkammerat Mateo Klimowicz er i øvrigt sat til samme pris, og kan nogle af de samme ting i forhold til at score point.

Giovanni Reyna, Borussia Dortmund (5,5 mio)

I en skuffende halvsæson for Dortmund har Reyna trods alt været en af lyspunkterne. Den unge amerikaner har fået spilletid i samtlige kampe og har noteret sig for fem oplæg og tre mål. Og så er han 2,5 mio billiger end eksempelvis Jadon Sancho.

Amadou Haidara, RB Leipzig (3,5 mio)

Kun corona holder ham ude af startopstillingen, og selvom han ikke er ligeså målfarlig som sine holdkammerater, så står han trods alt noteret for både mål og oplæg, ligesom han også har scoret i både pokalen og Champions League. 3,5 millioner for en spiller, der spiller fast på et tophold er en god handel.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Angriber

Robert Lewandowski, Bayern München (12 mio)

Lewandowski koster 12 mio.

Spillets dyreste er nu beviseligt også verdens bedste. Robert Lewandowski har scoret 17 mål i 13 kampe, så hvor meget mere er der egentligt at sige? En scoringskrise for polakken er en halvleg uden mål, og selvom han kan blive sparet lidt, skulle Bayern trække fra i Bundesligaen, så skal du have ham på dit hold, hvis du vil vinde. Har du ikke råd, så tager du Haaland, der er halvanden million billigere.

Patrik Schick, Bayer Leverkusen (6 mio)

Valget stod mellem Schick og Yussuf Poulsen. Begge koster 6 millioner, men Shick er en mere notorisk målscorer med et imponerende scoringssnit i Bundesligaen med 14 mål i 31 kampe, og han spiller for et hold, der kæmper med helt i toppen. Poulsen er desværre ikke ligeså farlig foran kassen og det bliver udslagsgivende i sidste ende.

Isak Belfodil, TSG Hoffenheim (3,5 mio)

8 kampe og nul mål. Det er ikke just tal, der retfærddigører, han skal have en plads her på holdet, men han har været ramt af både skader og corona. Men han har altså tidligere scoret 16 sæsonmål for halvanden sæson siden, så det er jo ikke et ubeskrevet blad, der render rundt. Spillede en god kamp mod Gladbach i den sidste kamp inden pausen, og han kunne meget vel være en af forårets positive overraskelser, og så er han billig i spillet.

Bulibold’s start 11’er

Bulibold's hold til Bundes Manager

Bulibold’s hold til Bundes Manager – Forår 2021 på Holdet.dk

Hvis du ønsker mere ekspertinformation og artikler om Bundesligaen, så besøg Bulibold.dk.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *