Bulibold: Du kommer stadigvæk ikke uden om Lewandowski

Vores venner fra Bulibold.dk har igen hjulpet os med at sætte et slagkraftigt managerhold til Bundes Manager Efterår 2021. Læs nedenfor hvilke 11 spillere som Bundesliga-ekspert Nicolai Lisberg vil sætte på sit managerhold.

Det bedste forsvar er et angreb, lyder devisen oftest i Bundesligaen. Derfor skal du ikke bruge alverdens penge på dyre forsvarsspillere i Bundesligaen, der alligevel ikke opnår mange hvide veste. Sats i stedet på angribere og målfarlige midtbanespillere. Vi havde gerne valgt Lewandowski og Haaland sammen på toppen, som i sidste sæson, men de optager simpelthen for stor en del af budgettet denne gang. Spillerne er valgt på baggrund af, hvordan de kommer til at klare sig gennem hele Bundes Manager Efterår 2021.

Målmand

Robin Zentner, Mainz (3,5 mio)
Stort set alle tophold i Bundesligaen lukker mange mål ind. Så selvom Julian Nagelsmann nok skal få sat lidt skik på Bayerns defensiv, så kan vi ikke se, at det skulle kunne betale sig at vælge Manuel Neuer. Mainz fik lukket godt af, efter Bo Svensson kom til i foråret, og hvis vi vælger at tro, at det var mere end bare en kort opblomstring,. Mainz kan godt gå hen og overraske i år.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Forsvar

Odilon Kossounou, Bayer Leverkusen (3 mio.)
Han er gået lidt under radaren, men den 20-årige centerback blev den belgiske ligas dyreste salg nogensinde, da Leverkusen betalte €23 millioner til Club Brügge. Han skal nok få en del spilletid for et stærkt Leverkusen-hold, der blandede sig toppen i sidste sæson. Kun Leipzig og Wolfsburg lukkede færre mål ind i sidste sæson. Der skulle dermed være gode muligheder for rent bur, og 3 millioner er en overkommelig pris.

Tuta Silva Melo, Eintracht Frankfurt (2,5 mio.)
En populær herre i forårsspillet pga. den billige pris, den store mængde spilletid og et velspillende Frankfurt-mandskab. Det kan undre, at han ikke er blevet prissat dyrere i efterårsspillet. Han missede kun to kampe og det var pga. en skade og en karantæne. Til 2,5 millioner er der god value-for-money, også selvom han skulle misse et par kampe undervejs. Vi gemmer pengene til længere fremme på banen.

Seebastian Bornauw, Wolfsburg (3,5 mio)
Lidt et sats, for han er på, fordi vi forventer, at Lacroix skifter væk i dette vindue, og derfor får den tidligere Köln-spiller en plads i det centrale forsvar. Wolfsburg har skiftet træner, men det bør stadig være defensiven, der er fokus, og det kan kaste et par gode point af sig. Og så er Bornauw heller ikke helt ueffen i modstandernes felt.

Midtbane:

Ondrej Duda, Köln (3,5 mio)
Scorede syv gange og blev noteret for seks oplæg i seneste sæson for et hold, der lå i bunden og havde svært ved at score mål. Nu bliver han det kreative omdrejningspunkt for et hold, der under den nye træner Steffen Baumgart kommer til at spille ultimativt angrebsfodbold. Köln kommer ikke til at slutte højere end midten af tabellen, men kan han bare holde samme tal som i sidste sæson, og det er der god grund til at tro på, han kan, så ligner han en af spillets fiduser til den pris.

Christoph Baumgartner, Hoffenheim (4,5 mio)
Tallene først. Seks mål og fem oplæg. Det er sådan set hæderligt nok, men det kan sagtens blive bedre. Baumgart er en af Hoffenheims mest spændende spillere, og han skal nok få masser af spilletid. Læg dertil, at Hoffenheim i seneste sæson var ekstremt hårdt ramt af skader og corona, hvilket betød, at de sluttede længere nede end ”de burde have gjort”. Hoffenheim kan meget vel blive denne sæsons højdespringer, og det skal der lukreres på.

Dominik Szoboszlai, RB Leipzig (4,5 mio)
Kom til i vinters fra søsterklubben i Salzburg, men har endnu ikke spillet grundet skader, der også holdte ham væk fra EM. Talentet er der ingen tvivl om, og hvis ellers han kan ryste skaderne af sig, så kan han blive en af de helt, helt store profiler i denne sæson. Kender Jesse Marsch fra sin tid i Salzburg, hvor han udviklede sig til lidt af et assistmonster, ligesom han også selv scorede flittigt.

Jude Bellingham, Dortmund (4 mio)
Med Witsel tilbage efter skadespause er der endnu hårdere konkurrence om pladserne for Bellingham, der uden problemer klarede skridtet fra Championship til Bundesligaen. Han scorede blot et enkelt mål i 29 kampe, så er der ikke midtbanespillere, der kan skrabe flere point sammen? Muligvis, men han var enorm dygtig til at time sine løb ind i feltet, og kan han blive lidt skarpere i afslutningerne, så har vi med en spiller at gøre, der kan lave tæt på et tocifret antal mål i en sæson. Det er det sats, der her afprøves.

Angreb:

Robert Lewandowski, Bayern München (14 mio)
Han er dyr, men 41 mål er selvsagt også en del. De tal kan han næppe gentage, men han bliver med stor sandsynlighed topscorer for femte år i træk og syvende gang i alt for det hold, der alt andet lige må være favorit til at vinde mesterskabet, og som i de sidste sæsoner har scoret et utal af mål. Erling Haaland er 2,5 millioner billigere scorede hattrick i pokalen, så kan du ikke få plads til polakken, så vælger du i stedet nordmanden. André Silva kommer ikke op på samme måltotal som i sidste sæson.

Donyell Malen, Borussia Dortmund (4,5 mio)
Skal der være plads til Lewandowski, kan der næsten ikke også være plads til Haaland, da de to optager over halvdelen af budgettet. En skam, men det behøver ikke være helt skidt. Malen er kommet til som afløser for Sancho, men med den forskel, at han også kan spille helt fremme som anden angriber, hvis Rose vælger at spille med to angribere, som han gjorde det i Gladbach. Har for PSV scoret 55 mål og lavet 24 oplæg i 116 kampe, og selvom det ikke er Haaland snit, så er det aldeles glimrende til en pris på 4,5 millioner, hvis han kan gøre det samme i Bundesligaen.

Rafael Santos Borre, Eintracht Frankfurt (2,5 mio.)

Sidste års store stjerne hos Frankfurt var André Silva, der scorede imponerende 28 mål. Han endte faktisk foran Haaland på topscorerlisten. Han spiller i denne sæson i Leipzig, og Frankfurt har udset sig Rafael Santos Borre som manden, der skal løfte den tunge arv. Han kommer nok til at dele spilletiden en smule med Goncalo Paciencia, men en pris på 2,5 millioner for Frankfurts frontangriber er simpelthen et røverkøb. Der er selvfølgelig et usikkerhedselement i, at sidst Borre var i Europa gik det knap så godt med blot to mål for Villarreal. Vi håber, det går bedre denne gang. Til prisen er det i hvert fald forsøget værd. Han skal nok få serveret mange chancer af Kamada, Barkok og danske Jesper Lindstrøm.

Du kan læse flere Bundesliga-nyheder hos Bulibold.dk

Bulibold-holdet:

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *