Bulibold: Sæt målslugerene i front!

Bundesliga-eksperterne fra Bulibold har sat deres start 11’er til Bundes Manager – Efterår 2020, hvor der bliver plads til to af spillets helt dyre profiler.

Med fem udskiftninger tilladt i den kommende sæson, er der i managerspillet til Bundesligaen, Bundes Manager – Efterår 2020, god mulighed for at satse på nogle breddespillere. Så der kan blive råd til spillets to formode største pointslugere i front.

Vi gør i øvrigt opmærksom på, at spillerne er udvalgt ud fra, hvordan de forventer at klare sig i hele efterårssæsonen – og ikke blot i den første kamp.

Målmand

Alexander Schwolow, Hertha BSC (4,5 mio)

Hertha indledte sæsonen med at lukke fem mål ind mod Eintracht Braunschweig. Derfor skal man måske være varsom med at vælge en Hertha-målmand, men vi tror på, at Bruno Labbadia nok skal få styr på defensiven, når flere af profilerne vender tilbage.

Hertha har potentiale til top 6, og hvis de ender i den bedre halvdel, er 4.5 millioner for Schwolow altså et en rigtig god investering, sammenlignet med, hvad de konkurrende målmænd koster.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Forsvar

Alphonso Davies, Bayern München (5,5 mio)

Den unge canadier fik sit gennembrud i sidste sæson. Assisten til Kimmich’ 2-5 mål i udraderingen af FC Barcelona var måske det absolutte højdepunkt i den netop overstået Final8-turnering. Sekvensen med Davies’ raid op langs venstrekanten vakte genlyd verden over. Men det er dog ikke derfor, vi har ham med på vores hold.

I forhold til forårsspillet til Bundesligaen er Davies rent faktisk blevet rykket ned på den position, han spiller, nemlig i forsvaret. Her har han spillet sig til en stamplads som offensiv, initiativrig og målfarlig venstre back på ligaens bedste hold. Sådan en spiller skal normalt koste 6,5 mio som Trent Alexander-Arnold i Liverpool eller Raphaël Guerreiro i Dortmund. I Davies sparer vi en million kroner, og den tager vi glædeligt. 

Thomas Meunier, Borussia Dortmund, (4 mio)

T. Meunier – 4 mio.

Meunier erstatter Achraf Hakimi på højre back/wingback, alt afhængigt af hvilket system Lucien Favre vælger.  Meunier har engang scoret hattrick i en VM-kvalifikationskamp for Belgien som højre back, og han skal også nok kom til at bidrage med både mål og assist hos Dortmund. Selvom der venter svære modstandere end Gibraltar. Han har været med Belgien til Nations League og har derfor heller ikke deltaget så meget i den i forvejen decimeret sæsonoptakt. Han skal dog nok få sine minutter, så vi satser på, at der kommer nogle pointgivende mål og assists fra hans fod. Han bliver 1-2 mio. dyrere, når vi kommer til forårssæsonen.

Peter Pekarik, Hertha BSC (2,5 mio)
Vi er på udkig efter en billig forsvar, der spiller på et hold i den bedre ende af tabellen. Her kan Pekarik være et fint bud. Ikke at Herthas forsvar så godt ud i pokalen, men vi tror på bedre tider og flere clean sheets, og så kom Pekarik faktisk på tavlen mod Braunschweig, selvom vi ikke gør os de store forhåbninger om, at han lige pludselig bomber løs. Pekarik er dog ikke garanteret en startplads, men til samme pris finder du holdkammerat Deyovaisio Zeefuik, som måske er værd at overveje. 

Manager-spil eksperterne fra Klubhuset har også sat deres start 11’er til Bundes Manager.  Du kan høre deres optakt her.

Aboner på podcasten Klubhuset:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Midtbane

Woo-yeong Jeong, Freiburg (2 mio)
Her har vi med en spiller at gøre, der måske kan få sit helt store gennembrud, og som kun koster 2 millioner. Han er værd at tage chancen på. Han begyndte inde i pokalen i weekenden, har scoret i venskabskampe og var en stor profil i 3. Liga i foråret med en scoring og otte oplæg i 15 kampen for Bayerns andet hold. Han sætter ikke Bundesligaen i brand, men value for money wise, kan han meget vel vise sig som en stærk investering. Selvom der selvfølgelig er forskel på at være en profil i 3. Liga og så etablere sig i Bundesligaen

Hannes Wolf, Gladbach (2,5 mio)
Wolf er lejet i RB Leipzig og nu genforenet med Marco Rose, som han arbejdede sammen med hos Red Bull Salzburg. Han var med i startopstillingen, da Gladbach spillede sig sikkert videre i pokalen, og selvom han nok kommer til at rotere en del med de andre offensive profiler hos die Fohlen, så er 2,5 millioner for en spiller, der kommer til at få sine minutter på et formodet top 4 hold et glimrende køb.

Jude Bellingham, Borussia Dortmund (3 mio)

J. Bellingham – 3 mio.

Med købet af Bellingham og Haaland har Dortmund virkelig vist omverdenen, at de kan løbe med de største talenter. Den tungtvejende årsag er formentlig, at Dortmund kan tilbyde spilletid i langt højere grad end de andre storklubber. Det er nok også derfor, at Bellingham vælger Dortmund frem for Manchester United, som han på det kraftigste var rygtet til. Der skal nok komme godt med spilleminutter til englænderen, men spørgsmålet er, om de kan konverteres til nok pointgivende aktioner i spillet.

Til at begynde med kan han dog lukrere på, at Emre Can ser ud til at spille i forsvaret. Så der er en konkurrent mindre på den centrale midtbane, hvor han primært gør sig. Til tre millioner kroner virker det derfor som et fornuftigt køb. Har du råd, kan du i stedte overveje holdkammerat Gio Reyna, der blot koster en million mere.

Angreb

R. Lewandowski – 10 mio.

Robert Lewandowski, Bayern München (10 mio)
Spillets dyreste er også spillets bedste. Det er svært at se, hvordan du skal stryge helt til tops herinde uden at have den polske angriber på dit hold. Bayern München scorede over 100 mål i den seneste sæson, og Lewandowski blev selvfølgelig topscorer. Efterårssæsonen er kort i år, så du har brug for en spiller, der kan score mål fra start, og det kan Lewandowski. Så simplet kan det siges.

Erling Håland, Borussia Dortmund (9 mio)
Vi har sparet bagude for at have råd til nordmanden, der er bedste bud på en angriber, der kan udfordrer Lewandowski i kampen om topscorerprisen. Han havde et forrygende forår for Dortmund, og han kommer til at spille samtlige kampe i efteråret, da Dortmund ikke har en decideret erstatning i truppen. Med ham og Lewndowski på holdet er vi garanteret mål. Han scorede to gange for Norge i seneste landskamp, så Haaland er ikke blevet mindre farlig henover sommeren.

Jean-Philippe Mateta, Mainz (4 mio)
Scorede tre mål i pokalen for Mainz, men koster beskedne fire millioner i spillet. Det gør han nok, fordi han sad ude i det meste af den forgangne sæson med en skade, og så glemmer man hurtigt, at han sæsonen inden scorede flotte 14 mål. Mainz er et hold, der spiller utroligt offensivt, så Mateta skal nok score i omegnen af en håndfuld mål i efteråret, og så må vi tage med i beregningerne, at de ganske givet også løber ind i nogle øretæver undervejs.

Du kan læse flere Bundesliga-nyheder hos Bulibold.dk

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *