Klubhuset: Foretrækker Werner fremfor Lewandowski

Det er blevet tid til Bundes Manager Forår, når den tyske liga tager hul på 2020. Klubhuset har allieret sig med 2. pladsen fra efterårsspillet og klæder dig her på til en succesfuld spilstart.

Januar byder på endnu et managerspil, når Bundes Manager – Forår 2020 starter på fredag.

Din faste følgesvend til managerspillene i 2020, podcasten Klubhuset, har kastet sig over managerspillet til den tyske Bundesliga og kommer her med de bedste anbefalinger til spilstarten.

I denne udsendelse får de besøg af Morten Helstrup Østergaard, som blev nummer to i efterårsspillet. Sammen finder de frem til 11 udvalgte til første runde og krydrer det med et hav af andre anbefalinger.

Du kan høre de øvrige anbefalinger i podcasten her.

Bundes Manager spillertips

Den billige
Daley Sinkgraven
Leverkusen
2.500.000
vs. Paderborn

“Den unge forsvarer blev hentet til Leverkusen i sommers af hans tidligere træner fra Ajax, Peter Bosz, der nu er i spidsen for Bayer Leverkusen. I efteråret fik Daley spilletid i 4 kampe, og han er rykket nærmere en startplads samtidig med, at konkurrenten Wendell er i karantæne til første kamp mod Paderborn” – Andres Vidførle-Pedersen.

Den frække
Davy Klaassen
Werder Bremen
4.500.000
vs. Düsseldorf

“Klaassen var den Werder-spiller der var noteret for flest expected goals i efteråret nemlig 4,88. Det blev dog kun til 3 mål og 3 assists, men det var også nok til at gøre ham til den tredje mest scorende for Werder. Desuden sparker Klaassen også straffesparkene.” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Den uundgåelige
Timo Werner
Leipzig
10.000.000
vs. Union Berlin

“Lewandowski har været fast inventar på mit managerhold i årevis, men denne gang går jeg med Timo Werner og jagter den gode start. Leipzig har været stærke på hjemmebane i denne sæson og læg der til, at RB Leipzig i alle deres kampe mod hold fra den nederste halvdel minimum har scoret 3 mål” – Morten Helstrup Østergaard.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Abonner på podcasten

              

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset, så husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *