Forsvarende mester afslører sit hold

Den forsvarende mester i Bundes Manager – fodboldkommentator og managerekspert – Mads Junker har kigget nærmere på, hvordan holdet skal sammensættes til 1. runde af Bundes Manager – Forår 2019.

Mads Junkers overordnede taktik i Bundes Manager – i modsætning til f.eks. Premier Manager og Super Manager – er at man skal fokusere på, at lave få udskiftninger per runde.

Derfor er det nødvendigt at bygge en stamme op fra starten. Denne stamme skal gerne bestå af spillere, som måske er lidt dyrere, men som man tror på kan score gode point og ikke skal udskifte så ofte. Et fordelagtigt startprogram og tidlig fredagskamp (hvor man har mulighed for at tjekke start 11’eren) gør at Bayern München spillerne får en markant plads på The Pirates.

Mads Junkers hold

Mads Junkers hold The Pirates. Opstillingen kan ændre sig op til spilstart fredag kl. 20.30.

“Bayern den oplagte favorit i første runde, og med muligheden for at se start 11’eren, samt en masse svære kampe for de øvrige tophold, regner jeg med at gå ind med 4 mand på Kovac’s tropper. Det er noget imod min normale strategi for opbygningen af et hold, der kan holde på den lange bane i de her managerspil, men lige med Bayern, Barcelona, FCK/FCM eller Man City/Liverpool giver det mening i dette forår” – forklarer Mads Junker.

Den forsvarende mester har derudover svært ved at finde direkte foræringer i form af billige spillerpriser, men finder god værdi i Hertha Berlin spillere, som møder bundproppen Nürnberg i første runde.

“Som sagt er det svært at finde oplagte spillere fra de øvrige tophold, R. Guerreiro ligner dog en spiller med fin værdi som undtagelsen.  Jeg anser Nurnberg for at være Bundesligaens ringeste mandskab (hvilket tabellen jo også pt viser), og særligt de sidste runder før vinterpausen var de helt håbløse. Så et mindre Hertha Berlin er på sin plads, og ellers lidt spredte valg af spillere, der er favoritter i første kamp. Bayern opstillingen kan selvfølgelig give uventet muligheder i forhold til budgettet, men jeg påtænker at holde minimum tre Bayern spillere igennem foråret, så Lewandowski og Kimmich er sikre kort, mens Thiago og Coman kan risikerer en udskiftning inden kampstart” – uddyber Mads Junker, som dog er skeptisk over for topholdet Borussia Dortmund, som har et svært start program.

“Det mest spændende fra start, er nok om Dortmund holder kadencen i den svære udekamp mod RB Leipzig, men med endnu en svær udekamp i runde 3 mod Frankfurt, så er det ikke lige fra start af, at jeg skal ind på Reus og co.” – afslutter Mads Junker sin vurdering af The Pirates.

Læs mere om hvordan Mads Junker vandt Bundes Manager – Efterår 2018.

Tre tips til Bundes Manager

Her er tre taktiske tips til Bundes Manager – Forår 2019. De konkrete spillernavne er nogle eksempler, som dog ikke er udvalgt af Mads Junker. 1

1. Vælg 5-6 dyre spillere, og suppler med nogle billigere spillere indtil du har tjent nok på anfører bonus og vækst.

Spillertip: Af de dyrere spiller kan eksempelvis nævnes R. Lewandowski (10 mio.), som konstant ligger i toppen af topscorerlisten eller Paco Alcacer (8.5 mio.), der tog alle med storm i efteråret og er delt topscorer med 12 mål.

2. Hold øje med hvilke billige spillere, der er i form i de første par runder – og køb dem.

Spillertip: Disse spillere kan først findes efter et par runder. Et bud på en sådan værdi-spiller er Vicenzo Grifo (3.5 mio.) fra Freiburg. Midtbanespilleren fra Italien er efter et par tumulte sæsoner tilbage i den klub, hvor han over to sæsoner scorede 20 mål.

3. Find de offensive forsvarsspillere, der både kan score point for assist og clean sheets.  

Spillertip: Et bud på sådan en spiller er Joshua Kimmich fra B. München. Han er spillets dyreste forsvarer (6.5 mio.), og ligger nr. 2 på assist-listen med syv styks i efteråret. En spiller for Bayern München scorer ofte en sejrsbonus og muligheden for clean sheet bonus er bestemt til stede.  

Et billigere alternativ er venstrebacken Niko Giesselmann. Han koster kun 3 mio., spiller for F. Düsseldorf og bidrog med tre assist i efteråret.  

Bundesliga hjemmesiden Bulibold.dk har også sat deres managerhold til Bundes Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *