Tag chancen og køb Freiburg

Ubesejrede Freiburg styrer mod Champions League mens modstanderen Greuther Fürth har kurs mod 2. Bundesligaen. Men skal man gå all-in på Freiburg i runde 10 eller bruge sit transferbudget et andet sted?

Borussia Mönchengladbach skuffede fælt mod Hertha Berlin, og Burkardt leverede 2 mål og 1 assists, når jeg ikke kunne få plads til ham – og da Stuttgarts Marmoush samtidig blev skadet til fredagens træning, endte runden med en mindre tilbagegang for Vidførles 11.

Men der er håb forude i den kommende runde, hvor et rundesats på Freiburg håbes at bringe Vidførles 11 op af i den samlede stilling i Bundes Manager.

Freiburg køb er ikke uden risiko

Favoritværdigheden er stor når sydtyske Freiburg på deres nye hjemmebane Europa-Park Stadion tager imod bundproppen Greuther Fürth, der med en historisk dårlig start på sæsonen endnu har sin første sejr til gode – og kun har fået 1 point.

Samtidig har freiburg haft en fantastisk start på sæsonen med 5 sejre og 4 uafgjorte, og sammen med bl.a. Liverpool er de blandt kun ganske få hold i de store ligaer som endnu er ubesejret i denne sæson.

Når Freiburg lørdag spiller sin anden hjemmekamp på Europa-Park Stadion vil det også være en jagt på den første sejr på den nye hjemmebane efter 1-1 i forrige weekend mod RB Leipzig. Motivationen vil således være helt i top, og forhåbentlig vil man lave en målfest som da man i 3-0 kampen mod Augsburg sagde farvel til det gamle Schwarzwald-Stadion.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Men det er ikke uden risiko at købe ind på de interessante Freiburg spillere, for i næste runde venter FC Bayern og dermed et salg af alle dine Freiburg spillere. Som udgangspunkt bør man derfor også alene skifte de nødvendige spillere, og ikke satse Freiburg for enhver pris.

Det taler også imod et køb at Freiburg typisk ikke er et hold, der scorer mange mål. Denne gode sæsonstart har også kun 2 gange tidligere set kampe, hvor Freiburg har scoret 3 mål.

Men på den positive side er det dog, at Greuther Fürth i 4 af deres 5 udebanekampe i sæsonen har lukket minimum 3 mål ind. Det er måske også værd at tage med, at sidste  gang Freiburg spillede hjemme mod Bundesligaens absolutte bundhold, der vandt man 4-0 – Det var den 17. april 2021, hvor Freiburg tog imod Schalke 04.

Se rundeoptakten på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Rundens sats
Vincenzo Grifo
Freiburg
3.334.000
vs. Mainz 05

Grifo er efter Lewandowski den spiller jeg helst vil have på mit hold til den kommende runde. Han underpræsteret på xG, da xG 2,37 “kun” har resulteret i 2 scoringer, men særligt på assists har han ikke haft heldet med sig. Italieneren er registreret for xA 2,86, men kun 1 enkelt gang har medspillerne kunne finde nettet på hans frispilninger.

Rundens oversete spiller
Lukas Nmecha
Wolfsburg
3.258.000
vs. Mönchengladbach

Den unge tyske angriber er ejet af ca. 13%, men det er et ejerskab, der skyldes at mange basishold købte ham til spilstart. Nmecha spiller helt fremme og var yderst uheldig med ikke at få scoret i sidste kamp mod Freiburg, hvor han havde5 afslutninger og xG 0,53. Leverkusens defensiv er ikke stærk og holdet er generelt ramt af skader.

Rundens must buy
Woo-Yeong Jeong
Freiburg
3.230.000
vs. Greuther Fürth

Jeong er delt topscorer med Höler. 3 scoringer har de begge sat ind, og det ligner at Jeong efterhånden har tilspillet sig en fast plads i Freiburgs startopstilling. Weekendens opgør mod Bundesligaens svageste hold Greuther Fürth er rent guf for den billige sydkoreaner.

 

Vidførles 11 udvalgte til runde 10

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *