Bundesliga-slutspurt: Fire tips til dit Lynhold

Det er næstsidste runde i Bundesligaen og alle kampe spilles på lørdag kl. 15.30. Vi guider dig her til fire spillere under 5 mio., som kan hjælpe dig til sejr på Lynholdet.

Bundesliga-lørdag på Lynholdet byder på et mesterligt managerspil med fuld action. Der er kick-off kl. 15.30, og da det er et dagligt managerspil om kontante præmier, så ved du allerede to timer senere, om du har vundet.

Fire managertips til Lynholdet

Vi guider dig her til fire billige alternativer til under 5 mio., som du skal overveje at sætte på dit managerhold på Lynholdet på lørdag.

Målmand: Koen Casteels – Wolfsburg – pris: 4.500.000

Med to kampe tilbage har Wolfsburg tre point op til sikkerhed, men kun to ned til Hamburg SV under stregen. Det er altså nødvendigt, at bilbyens belgiske målmand træder til. Koen Casteels har scoret over 100 point på Lynholdet i fire ud af de sidste fem kampe og holdt nullet i tre af dem. RB Leipzig kommer på besøg i lørdagens kamp, men til kun 4.5 mio. kan Casteels godt vise sig at blive alle pengene værd.

Forsvar: Manuel Akanji – B. Dortmund – pris: 3.500.000

I forsvaret ligner den 22 årige Dortmund-back Manuel Akanji et godt valg. I sine første syv kampe spillede schweizeren midtstopper, men efter 0-6 nederlaget til Bayern Múnchen for en måneds tid siden, er han sendt ud på back-pladsen. I de sidste to kampe har den unge forsvarsspiller fået fuld spilletid, som venstre back modsat L. Piszczek i Dortmunds firebackkæde. Det er endnu ikke blevet til mere end et par skud på mål, men til 3.5 mio. så er han et billigt alternativ når modstanderen hedder Mainz på hjemmebane.

Konoplyanka - Lynholdet.dkMidtbane: Evgen Konoplyanka – Schalke 04 – pris 5.000.000

Ukraineren er for nyligt kommet tilbage fra en skade, men har bidraget med to mål og én assist i sine seneste tre kampe. Midtbanespilleren er en af Schalkes bedste våben i offensiven, og Ruhr-klubben har alt at spille for.  Schalke 04 er nemlig kun et enkelt point sikre sig en plads i næste års Champions League. Modstanderen Augsburg ligger derimod i den bløde mellem-kategori, og skal være yderst heldige, hvis de skal sikre sig en plads i Europa. Hele fem hold ligger bedre til end dem.

Angriber: Jadon Sancho – B. Dortmund – pris: 4.500.000

Den 18 årige englænder leverede en man of the match præstation i forrige kamp imod Leverkussen, hvor han scorede et mål og lavede to assist. Han har fået fuld spilletid i de sidste to kampe, og hvis der er genvalg til Jadon Sancho, så kan han til 4.5 mio. vise sig at være et scoop for et Dortmund hold, som endnu ikke er sikre på Champions League pladsen, og derfor skal frem over stepperne imod Mainz.

Hvem er dit bud på en billig starter til Bundesliga lørdagsbold på Lynholdet. Skriv dit bud i kommentarfeltet herunder.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *