Campo’s tre tips til runde 4: Fuld plade med BIF’ere

Tre hold ser ud til at stikke af i Superligaen, men to af dem møder hinanden. Få Campo’s ekspert-tips til 4. runde.

Rundens største favoritter er Brøndby (odds 1.95) hjemme mod AGF, Viborg (odds 1.75) hjemme mod Vejle og FC Nordsjælland (odds 1,90), der åbner runden fredag kl. 19.00 imod SønderjyskE. 

Det er ikke nogle klar favorit odds, og det overordnede budskab er endnu engang: Behold de spillere du har og minimer dine transfer-omkostninger i Super Manager

Hvis du har skader eller nogle spillere, som absolut skal skiftes ud, så bør du gå udenom FC Midtjylland og FC København. De to topklubber møder hinanden i Superligaens topbrag søndag aften. 

Læs alle tipsene og se Per V. Hansens hold til runden hos Campo.dk. Han har blandt andet fået plads til fire formstærke BIF’ere. 

Tre tips fra Per V. 

Målmand
Mads Hermansen
Brøndby IF
5.965.000
vs. AaB

Brøndbys foretrukne mellem stængerne er kommet fantastisk godt fra start i foråret. Han har tre clean sheet i tre kampe og vækstet 441.000. Det er det samme som FCK’s målmand Grabara, men Hermansen koster 1 mio. mindre og har en bedre modstander i form af AGF hjemme, hvor FCK møder FCM ude.

Forsvar
Christian Sørensen
Viborg FF
4.198.000
vs. AGF

Der er masser af spændende BIF-spillere at vælge imellem, men hvis du skal have råd til de lidt dyrere spillere, så kan C. Sørensen fra Viborg frigøre lidt budget. Han har gode muligheder for at bidrage med offensive aktioner, såsom assist, hjemme imod Vejle. Han er kun taget af 4.2%.

Midtbane
Mohammed Diomande
FC Nordsjælland
3.557.000
vs. FC København

En offensiv midtbane spiller for et favorit hold til kun 3.5 mio. Det ligner et oplagt køb. Efter at være startet ude i første kamp, skiftet ind i anden kamp og fået fuld spilletid i tredje, så virker Diomande til at være et godt køb med potentiale for både mål og assist. Populariteten er på acceptable 2.4 %.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Last minute tips

Hvis du har en tendens til at glemme deadline på en runde, så kan det varmt anbefales at du downloader Campo’s app via App Store eller Google Play

Her kan du tilmelde dig Holdet.dk-notifikationen. Så vil du få en notifikation omkring 45 min. inden rundestart, hvor Per V. Hansen kommer med de seneste anbefalinger til Super Manager – Forår 2022.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *