Campo’s tre tips til runde 5: 4x FCK er et must

Sidste runde af grundspillet bliver en runde med mange jævnbyrdige opgør og kun en enkelt storfavorit. Få Campo’s ekspert-tips til 5. runde.

Runde 5 har den store fordel, at alle hold skal i aktion samtidigt, hvilket gør det muligt at tjekke om alle ens spillere starter inde. Derfor er det ekstra vigtigt at holde øje med campo’s Last Minute-tips.

FCK skiller sig ud som rundens eneste storfavorit, når de møder nedrykningstruede FC Nordsjælland. Resten af rundens opgør er mere eller mindre jævnbyrdige, så budskabet lyder endnu engang: Behold de spillere du har og minimer dine transfer-omkostninger i Super Manager.

Det vigtigste er blot at sikre sig fire FCK-spillere til runden.

Læs alle tipsene og se Per V. Hansens hold til runden hos Campo.dk.

Tre tips fra Per V. 

Målmand
Patrik Carlgren
Randers FC
5.317.000
vs. FC Midtjylland

Randers ser ud til at være på vej tilbage på sporet og møder ligaens sidsteplads SønderjyskE. Der er flere billige spillere med stort potentiale at hente hos kronjyderne. Et alternativ til målmandsposten er BIF’s Mads Hermansen (5.965.000), der kun har lukket et enkelt mål ind i sæsonens fire kampe.

Forsvar
Nicolai Boilesen
FC København
4.515.000
vs. FC Midtjylland

FCK er uden tvivl ligaens mest formstærke hold. Med fire clean sheets og fire sejre i sæsonens første fire kampe er den tidligere Ajax-back et must have. Han er kun ejet af 5% og med Viktor Kristiansens skade er der også mulighed for assists, når københavnerne møder FCN hjemme.

Angreb
Jay-Roy Grot
Viborg FF
3.268.000
vs. Vejle Boldklub

Den hollandske angriber har fundet målformen og har scoret to mål i Viborgs seneste to kampe. Men tjek Last Minute-tips på søndag, da han senest udgik med en skade og er usikker til kampen. Enkelte billige alternativer med målnæse kunne være Aab’s Kasper Høgh og BIF’s Marko Divkovic.

Top 3: køb
Handel lukker om:
206
1. Sebastian Sebulonsen
Brøndby IF
3.433.000
190
2. Mads Bech Sørensen
FC Midtjylland
4.800.000
190
3. Jonathan Amon
Lyngby BK
3.319.000
-192
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.858.000
-142
2. Martin Frese
FC Nordsjælland
5.970.000
-126
3. Musa Juwara
Vejle Boldklub
4.007.000
Skift ud

Last minute tips

Hvis du har en tendens til at glemme deadline på en runde, så kan det varmt anbefales at du downloader Campo’s app via App Store eller Google Play

Her kan du tilmelde dig Holdet.dk-notifikationen. Så vil du få en notifikation omkring 45 min. inden rundestart, hvor Per V. Hansen kommer med de seneste anbefalinger til Super Manager – Forår 2022.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *