Campo’s tre tips til runde 6: Kig efter lav popularitet

Det er blevet tid til mesterskabs -og nedrykningspillet i Superligaen, og fra nu af bliver kampene meget mere jævnbyrdige. Få Campo’s ekspert-tips til 6. runde.

Hvis man går efter at nå til tops i Super Manager, så er det nu, at det gælder om at finde spillere, som ikke er populære blandt andre managers. Rundens spillertips har derfor en popularitet på maksimalt 5,0%.

Af samme årsag er der heller ikke blevet plads til en eneste FCK’er på denne rundes hold, da både popularitetsprocenterne og priserne hos løverne er for høje. Men hvem skal man så gå med?

Læs alle tipsene og se Per V. Hansens hold til runden hos Campo.dk.

Tre tips fra Per V. 

Målmand
David Ousted
FC Midtjylland
5.598.000
vs. FC København

FCM’s normale førstekeeper Olafsson er skadet resten af foråret. Derfor er David Ousted førstevalg i buret hos midtjyderne, og med en popularitetsprocent på 0,4% er han klart det foretrukne målmandsvalg til runden. Vejles Alexander Brunst-Zöllner er spillets billigste førstekeeper og er et fint alternativ.

Forsvar
Sigurd Rosted
Brøndby IF
3.812.000
vs. Silkeborg IF

Henrik Heggheim er ude med karantæne og derfor er Rosted førstevalg på BIF’s standardsituationer. Brøndby-defensiven har været solid med tre clean sheets og med en lav popularitetsprocent er Rosted et must-have til runden og resten af mesterskabspillet.

Midtbane
Anders Dreyer
FC Midtjylland
7.061.000
vs. FC København

Den nytilkomne midtbanemand imponerede for ulvene inden skiftet til russisk fodbold, hvor det blev til hele tre mål og fem oplæg i seks kampe. Og så er han ikke særligt populær – i hvert fald ikke endnu…

Top 3: køb
Handel lukker om:
208
1. Sebastian Sebulonsen
Brøndby IF
3.433.000
192
2. Jonathan Amon
Lyngby BK
3.319.000
191
3. Mads Bech Sørensen
FC Midtjylland
4.800.000
-195
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.858.000
-145
2. Martin Frese
FC Nordsjælland
5.970.000
-131
3. Musa Juwara
Vejle Boldklub
4.007.000
Skift ud

Last minute tips

Hvis du har en tendens til at glemme deadline på en runde, så kan det varmt anbefales at du downloader Campo’s app via App Store eller Google Play

Her kan du tilmelde dig Holdet.dk-notifikationen. Så vil du få en notifikation omkring 45 min. inden rundestart, hvor Per V. Hansen kommer med de seneste anbefalinger til Super Manager – Forår 2022.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *