Campo’s tre tips til runde 8: Find de offensive kræfter frem

En hektisk Superliga-tid venter, når samtlige hold skal i aktion hele to gange på fem dage med rundestart allerede onsdag aften. Få Campo’s ekspert-tips til 8. runde.

Størstedelen af Superligaens hold har problemer i defensiven og lukker mange mål ind. Er man derfor tvunget til at satse for at nå konkurrenterne, så lyder anbefalingen på kun at købe spillere, der har en god chance for at score i 8. runde af Super Manager.

Her er der blandt andet stor tiltro til at Aab’s Louka Prip kan drive gæk med kriseramte Brøndby.

Læs alle tipsene og se Per V. Hansens hold til runden hos Campo.dk.

Tre tips fra Per V. 

Rundens must have
Louka Prip Andreasen
AaB
6.918.000
vs. Brøndby IF

Nordjyderne skal en tur til Brøndby, som er inde i en mindre krise og mangler flere defensive profiler. Midtbanespilleren har været i fremragende form i forårssæsonen med fire mål og to assists. Hvis han ikke allerede er på holdet, bør du overveje det.

Tilbuddet
Ernest Nuamah
FC Nordsjælland
2.594.000
vs. SønderjyskE

Han var med sin debutscoring med til at vende kampen mod AGF. Mangler man derfor en billig potentiel målscorer, så er den ghanesiske unge angriber et fint bud, når Farum-klubben tørner sammen med SønderjyskE i en vigtig kamp om at undgå nedrykning.

Den falske 9'er
Pep Biel
FC København
7.709.000
vs. Silkeborg IF

Spanieren var igen tæt på at score og er nu endnu mere offensiv i sin rolle som falsk nier. Også AGF’s Albert Grønbæk optrådte senest i en mere fremskudt position, hvor han mod FCN både scorede og blev MOTM. Et godt alternativ, og så koster han 3 mio. mindre end spanieren.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
FC Nordsjælland
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Last minute tips

Hvis du har en tendens til at glemme deadline på en runde, så kan det varmt anbefales at du downloader Campo’s app via App Store eller Google Play

Her kan du tilmelde dig Holdet.dk-notifikationen. Så vil du få en notifikation omkring 45 min. inden rundestart, hvor Per V. Hansen kommer med de seneste anbefalinger til Super Manager – Forår 2022.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *