Candreva bærer hele Sampdorias offensiv

Han er kongen af Sampdoria. Candreva er hele Sampdorias offensiv og en nødvendighed, hvis man vil til tops i Serie A Lynholdet på søndag.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til Bundesliga runden og Premier League og Serie A runderne. 

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Weekendens spil på Lynholdet

 

Serie A Søndagsbold – 100 kr.

Sampdoria-stjernen er ustoppelig

Den klare anbefaling i denne uges Serie A Søndagsbold er Antonio Candreva – mere om ham i anbefalingen neden for. Men der er også masser af andre spillere med x-faktor i søndagens 5 serie A kampe. Bologna og Fiorentinas forrygende offensiver åbner søndagen kl. 12.30. Her kan en Moussa Barrow vise sig som ikke blot et billigere, men også et bedre valg end den dyre Vlahovic. Barrow har vist sig særlig god, når Arnautovic ikke har været med, og da Arnautovic udgik med skade i seneste kamp, er han formentlig ikke med søndag – det bliver Barrows chance for vise sig frem som målscorer.

Den billige
Mattia Aramu
Venezia
3.000.000
vs. Lazio

Mattia Aramu sparker straffesparkene for Venezia, og det er blevet til to scoringer indtil videre fra 11 meter pletten for Mattia Aramu. Men også i åbent spil er det blevet til 2 scoringer, og det er på kun 700 minutters fodbold i sæsonen. Læg der til at alle 4 scoringer er blevet sat ind på hjemmebanen i Venedig.

Vidførles fidus
Antonio Candreva
Sampdoria
4.000.000
vs. Spezia

Lad jer ikke skræmme af modstanderen Lazio. Candreva er fantastisk spillende i øjeblikket og har i de seneste 3 kampe scoret 2 gange og lavet 2 assists. I alt er han oppe på 6 sæsonscoringer og 4 assists. Modstanderen Lazio er blandt Serie As dårligste udebane hold, og Lazio er den klub der har lukket næst flest mål ind på udebane.

Den frække
Gianluca Scamacca
Sassuolo
6.000.000
vs. Spezia

Sassuolo skal en tur til Spezia og med sig har de deres brand varme angriber Scamacca, der har scoret i de sidste 3 kampe i træk. Hans xG90 er Sassuolos højeste og ligger på 0,54. I alt har Scamacca scoret 5 sæsonmål, hvor af de 3 er scoret på udebane.

Bundesliga Lørdagsbold – 100 kr.

Leverkusen er en “no brainer”

Man skal have 4 Leverkusen til Bundesliga Lørdagsbold i denne uge. Hvilke man bør prioriterer kan man hente inspiration til i denne uges Bundesliga optakt. Når de 4 Leverkusen spillere er valgt til holdet er også FC Köln en af de helt gode fiduser til runden med flere offensive profiler. En Augsburg defensiv kan også være interessant mod målsvage Bochum ogmed et Augsburg hold, der har vundet 3 af de seneste 4 hjemmebanekampe.

Den billige
Elyess Skhiri
FC Köln
3.500.000
vs. Wolfsburg

Den velsmurte Köln maskine tager til Bielefeld og hidtil i sæsonen har FC Köln levet op til deres favoritværdighed og leveret sejre, når bookmakerne har troet på dem. Tror man på FC Köln, så er der god grund til at tage Skhiri som er noteret for 3 sæsonmål og en xG90 på 0,27 svarende til et mål hver fjerde kamp.

Vidførles anbefaling
Robin Zentner
Mainz 05
3.500.000
vs. Bayern München

Det er blevet til 3 gange rent mål for Mainz på hjemmebane i denne sæson, og det fjerde kan meget vel komme mod Wolfsburg, som skal spille en vigtig Champions League kamp i midtugen. Det gælder altid om at finde en billig målmand i Bundesliga lørdag og her er Zentner den foretrukne.

Den frække
Erling Håland
Dortmund
7.000.000
vs. Bayern München

Modstanderen er Bayern, men det plejer ikke at afskrække nordmanden, der har scoret 4 mål i 4 kampe mod Bayern. Og så er Håland varm på hjemmebane i denne sæson. Fire hjemmebanekampe har resulteret i hele 7 scoringer og i 3 af de 4 kampe er Håland blevet dobbelt målscorer.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇮🇹 Baggios pisks italienske anbefalinger 🇮🇹

Serie A ekspert Christian Nørgaard kommer i podcasten Baggios pisk med anbefalinger til weekendens serie A kampe. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇩🇪 Vidførles tyske anbefalinger 🇩🇪

I Vidførles Youtube-videooptakt kommer Bundesligaeksperten med en lang liste af anbefalinger til weekenden. Du kan læse anbefalingerne og se videoen her.

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *