Comeback muligheden ligger i tyskerne

Der er kun 2 runder igen til at hente kammeraterne eller avancere i den samlede stilling, og bedømt ud fra popularitetsprocenter skal man ramme rigtigt på Bayern eller Dortmund, hvis man skal avancere i Champions Manager.

Tirsdag er det tid til returkampene i Champions League, og er du langt bagefter kammeraterne eller ønsker du at lave et stort hop i den samlede stilling, så er det ikke Real Madrid og Paris SG, som du skal satse på.

Dortmund for at adskille sig

Skal du differentiere dig til de sidste to runder i Champions Manager, så er det Dortmund du bør få ind på dit hold. Blandt de 20 mest populære spillere i årets managerspil, er der ikke nogle Dortmund spillere at finde, og den mest populære Dortmund-spiller er Ryerson i forsvaret som kun er ejet af 6,5%.

Skal du derfor hente ind på konkurrenterne, så vil Dortmund formentlig være din eneste mulighed. Tre Dortmundspillere kan blive afgørende, hvis du skal lave et sidste øjebliks comeback:

Comeback-forsvarsspilleren
Mats Hummels
Borussia Dortmund
3.600.000
vs. Paris SG

Mats Hummels blev kampens spiller på Signal Iduna Park, da Dortmund besejrede PSG 1-0 og fik en sjælden sejr til nul. Den store værdi i Mats Hummels ligger dog ikke i rent mål, men i hans offensive kvaliteter. I denne sæson er hans xG90 på 0,24 svarende til et mål i ca. hver 4. kamp han spiller.

Comeback-midtbanespilleren
Julian Brandt
Borussia Dortmund
5.715.000
vs. Paris SG

Den dygtige Julian Brandt har scoret seks mål og lavet 11 assists i Bundesligaen. Den offensive spiller kommer ikke frem til så mange store chancer som man kunne ønske sig, men ligger i stedet på xA90 på 0,41, hvorfor hans styrke er at sætte hans medspillere op. Brandt er dyr og derfor også en af de mere ambitiøse sats.

Comeback-angrebsspilleren
Niclas Füllkrug
Borussia Dortmund
5.505.000
vs. Paris SG

Skønt Niclas Füllkrug kun har scoret et mål i de seneste tre Bundesliga-kampe, så har han registreret xG 3,00 over de tre kampe. I de sidste to Champions League kampe er “Fülle” også kommet på måltavlen mod henholdsvis PSG og Atletico Madrid.

Videoen til Champions Manager

For flere anbefalinger til Champions Manager, så tag og se videoen og hør hvem Vidførle sætter på Klubhusets fælleshold til runde 12. Du kan se videoen her:

Klubhusets hold til runde 12

Klubhuset beholder samme hold som tidligere, som blev sat til at skulle stå frem til finalen. Og da både PSG og Real Madrid er favoritter i rundens opgør, er der ingen grund til at foretage udskiftninger på Fællesholdet.

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
587
1. Vinicius Junior
Real Madrid
8.824.000
404
2. Rodrygo
Real Madrid
7.335.000
336
3. Niclas Füllkrug
Borussia Dortmund
5.557.000
-655
1. Kylian Mbappe
Paris SG
10.665.000
-481
2. Warren Zaire-Emery
Paris SG
3.614.000
-462
3. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *