Klubhuset del 1: Billig x-factor i bagerste kæde

Der skal vælges en billig målmand og billige forsvarsspillere i dette års udgave af Champions Manager. Men ud over at være billige skal de gerne indeholde lidt x-faktor og være favoritter.

Champions Managers 1. runde starter tirsdag den 19. september kl. 18.45, når AC Milan – Newcastle og Young Boys – RB Leipzig åbner dette års Champions League.

Klubhuset har fået besøg af Frederik Ingemann fra Ekstra Bladet som hjælper med at sætte det perfekte Klubhuset Fælleshold.

KLUBHUSETS hold er opdateret 18. september, da Klostermann fra RBL er skadet og Santiago Gimenez har to spilledages karantæne.

Billig, målfarlig og favorit

Når der skal vælges billige forsvarsspillere til ens Champions Manager hold, er der fire kriterier, der lægges vægt på i KLUBHUSET.

  1. Spilleren skal være billig, da pengene skal bruges på angrebet.
  2. Spilleren, skal gerne være forholdsvis målfarlig, svarende til et mål hver 10. kamp (en xG90 på 0,10). Er spilleren meget assisterende har det også en stor værdi. Dog er det værd at huske på, at der skal tre assist til at opveje en forsvarsscoring.
  3. Spilleren skal gerne være favorit, hvis han ikke er favorit bør hans målfarlighed være meget stor.
  4. Det er et plus til ovenstående, hvis spilleren er favorit i flere kampe i træk.

Ud fra ovenstående kriterier er KLUBHUSET kommet frem til at sætte Manuel Akanji (3.500.000), Angelino (3.000.000) og Lukas Klostermann (2.500.000) i forsvaret. Sidstnævnte er valgt, da Willy Orban er blevet skadet. For at høre om de valgte spillere samt alternativer i forsvaret, så lyt til podcasten neden for.

Husk også at tilmelde dine hold til KLUBHUSET puljespil her.

Podcasten til Champions Manager

For flere anbefalinger til Champions Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 1

 

Klubhusets anbefalinger

Målmandsposten
Fernando Muslera
Galatasaray
3.500.000
vs. FC København

Bedste til prisen er Fernando Muslera der i første runde hjemme får besøg af FCK. Galatasaray har holdt rent mål i 8 af deres seneste 10 kampe i den tyrkiske liga, mens man i Europa i denne sæson har holdt målet rent i 3 af 6 kampe. Dog formåede man ikke i de to CL-kvalkampe mod Molde at holde målet rent.

Bedste forsvarskøb til prisen
Manuel Akanji
Manchester City
3.500.000
vs. Crvena Zvezda

City er kæmpe favoritter i første runde, og da City formentlig ender med at score omkring 6 mål i kampen, svarer det til at hver City-spiller får en assist-bonus grundet de 6×10.000 som hvert mål giver. I forhold til spilletid er Akanji blandt de mere sikre kort, men alle kan roteres i Pep’s tombola.

Bedste forsvarsspiller
Achraf Hakimi
Paris SG
5.000.000
vs. Borussia Dortmund

Finder man billige angribere eller blot undlader Haaland, så kan der være god mulighed for at få plads til PSG’s farlige wingback, der efter de første 4 kampe i Ligue 1 har en xG90 på 0,37. Det er bedst blandt alle forsvarsspillere.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *