Den gule ubåd bliver sænket i Liverpool

Villarreals Yellow submarine skal på besøg i Beatles byen, men hos bookmakerne, er Liverpool tårnhøje favoritter og det ligner, at Salah & co. kommer til at skyde ubåden i sænk.

Tirsdag aften kl. 21.00 er det omsider blevet tid til semifinalerne i Champions League, og dermed skydes 11. runde af Champions Manager 2021-22 også igang. Klubhusets fælleshold kører den sikre stil og vælger rundens største favorit.

Liverpool afgør tingene på hjemmebane

Det er en enorm favoritværdighed Liverpool har før første semifinale mod Villarreal. Set i et managerperspektiv er Liverpool så store favoritter mod Villarreal i første kamp, at hvis kampen havde været en del af weekendens Premier League runde, havde Liverpool været rundens tredje største favorit. Havde kampen ligget i Bundesligaen havde de været rundens største favorit.

Det er derfor svært at argumentere for andet end at vælge Liverpool spillere til sit hold, og med en udekamp i næste runde, vil Liverpool helt sikkert satse alt på at lukke og slukke for Villarreal-festen i 1. kamp. Det betyder, at vi må forvente Liverpools stærkeste start 11’er – svarende til deres hold mod Everton. Dog virker det sandsynligt, at Konate afløser Matip, mens Diaz muligvis sender Jota ud på bænken, og Keita måske også får en hviledag mod Villarreal.

Fyld derfor først op med spillere fra Liverpool og suppler så med de to Manchester City forsvarsspillere; Laporte og Dias. Begge Guardiolas midterforsvarer ligger prismæssigt et stykke under Van Dijk og Trent Alexander Arnold.

 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk

Se videooptakten her

Klubhusets podcast afløses til de sidste runder af en kort videooptakt til runden. Mulighederne er færre med kun fire rundekampe, men Vidførle løfter sløret for, hvordan han vil forsøge at føre Klubhusets fælleshold til en topplacering. Du kan se videoen her:

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Aymeric Laporte
Manchester City
4.473.000
vs. Real Madrid

Selv med Liverpool som det oplagte hold, er Laporte den billigste forsvarsspiller fra de to favoritter som også med sikkerhed må forventes at spille returkampen i Madrid.

Den frække
Riyad Mahrez
Manchester City
9.238.000
vs. Real Madrid

I sidste års Champions League spillede Mahrez en hovedrolle for City og også i denne sæson er det blevet til fine seks scoringer i ti kampe. Mahrez er bedste bud på en målscorer for Man City og en spiller, der også tidligere har scoret hattricks.

Anførervalget
Mohamed Salah
Liverpool
9.870.000
vs. Villarreal

Mohamed Salah er det bedste valg. Ingen tvivl om det, men kun én gang i denne sæson har han scoret to mål eller mere på hjemmebane. Så hvis man leder efter hullerne i osten, er det bestemt en af dem. Bookmakerne vurderer at Salah har den største sandsynlighed af alle spillere for at score i denne runde.

Klubhusets hold til runde 11

Del med dine venner - det giver god manager-karma
3 kommentarer
 • Mikkel Mundt26. april 2022 kl. 23:12

  Hej.

  Først og fremmest tak for nogle gode optakter.
  Men er sgu lidt rystet over, at Ingemann glædeligt veksler -5000 for Walker, Cancelo og Ilkay.

  Det virker sgu lidt amatøragtigt.

  • Andreas Vidførle-Pedersen28. april 2022 kl. 12:51

   Hej Mikkel,
   Tak for roserne.
   Jeg er dog ikke helt med på, hvad det er du henviser til vedr. Ingemann og City-trioen. 🙂
   I denne optakt er det mig, der passer fællesholdet, og jeg har ikke haft de 3 City spillere på holdet.
   Mvh.
   Andreas

 • Mikkel2. maj 2022 kl. 9:11

  Hej Andreas.

  Ja, det kan godt være, at du er tovholder, men det Ingemann er jo stort set med i alle podcasts, og det elsker jeg.
  Det er jo skrevet med et glimt i øjet.

  Men Ingemann har på et af hans hold i top 100 de 3 nævnte City-spillere på, tænker der er tale om en fejl, da man jo havde startopstillingen til rådighed inden deadline.

  Normalt driller i jo gerne hinanden. Det virker bare højest mystisk

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *