“Den gule ubåd” er overset og stiger mod toppen

Villareal har vundet de seneste to kampe og kæmper med om de europæiske pladser. Men skal man i Europa næste år, skal der sejren til. De kommende uger byder på et attraktivt kampprogram for Den Gule Ubåd.

Fredag aften starter runde 11 af La Liga Manager efter en længere landskampspause. Det betyder også, at spillet kun er halvvejs, så der er masser af runder endnu.

Husk at de næste optakter til La Liga Manager vil udkomme forud for spilstart til runde 14 (23/4) og runde 17 (7/5). I parentes er angivet datoerne for den forventede rundestart. Disse kan imidlertid ændre sig undervejs pga. ændringer i La Ligas kampprogram.

Villareal jagter europæiske fodbold i næste sæson

I øjeblikket indtager Villareal en plads som nummer 7 i La Liga. Det er en plads, der skal forbedres, hvis man i næste sæson vil spille europæisk. Konkurrenterne er Real Sociadad og Betis, der begge er 2 point for Den gule Ubåd.

I de sidste to La Liga kampe er det blevet til sejre til Villareal i kampene mod Cadiz og Eibar. I den kommende runde møder man Granada, hvis tanker må være 100% på den kommende Europa League kvartfinale mod Manchester United – en kamp der vil være den største i klubbens historie.

Villareal skal dog også selv i aktion i Europa Leagues kvartfinaler, men med en mere overkommelig modstander i Dinamo Zagreb samt en ligaplacering, der er værd at kæmpe for, ligger favoritværdigheden hos Villareal.

I de kommende kampe skal Villareal møde Osasuna og Alaves -kampe der skal vinde hvis ambitionen om Europa League skal indfries.

 

Andreas Vidførle fra Klubhusets hold til runden

Øvrige køb til runde 11

Alfonso Pedraza (3.677.000) blev købt til sidste runde og forventes at starte mod Granada. Nye er også Andoni Gorosabel (3.283.000) og Robin Le Normand (4.193.000), der bør kunne holde målet rent hjemme mod et ellers fornuftigt Athletic hold i lokalopgøret. Le Normand bør være sikker starter, mens der er lidt usikkerhed omkring Gorosabel, hvor Zaldua måske kan stjæle startpladsen.

På midtbanen har jeg igen prioriteret at få billige spillere ind. Diego Lainez (2.564.000) starter ikke inde, men han bør få lidt indskiftninger for et fornuftigt Betis hold, og så er han en offensiv spiller, der trods alt kommer til lidt afslutninger. Alberto Perea (2.629.000) fra Cadiz starter formentlig på venstre kant for Cadiz. Han har scoret en enkelt i sæsonen og lavet 2 assists.

Messi (16.185.000) er fast inventar på holdet og får naturligvis også anførerbindet. I angrebet har han igen fået selskab af svenske Alexander Isak (6.839.000), der efter 9 mål i 6 kampe, har spillet 4 kampe i træk uden scoring. Kampprogrammet taler imidlertid til Isaks fordel de næste uger, hvorfor han forhåbentlig får gang i målscoringen igen.

Andreas Vidførle fra Klubhusets anbefalinger

Målmand
Alejandro Remiro
Real Sociadad
3.028.000
vs. Sevilla FC

Sociadad er det hold, der har afgivet tredje færrest chancer til modstanderne i dette års La Liga, men marginalerne har ikke været med dem, hvorfor de kun har lukket 6. færrest mål ind. Modstanderne de næste fire uger er overkommelige Athletic, Valencia, Celta Vigo og Eibar. Overkommelige modstandere men bestemt ikke walkovers.

Forsvarsspiller
Mario Gaspar
Villareal
1.925.000
vs. Celta de Vigo

Mens Sociadad gav tredje færrest chancer væk, har Villareal givet fjerde færrest chancer væk til modstanderne. Gaspar er kun ejet af 0,6% af spillerne, men den offensive back er en af holdets mere chanceskabende spillere med xA 2,31 for sæsonen, hvilket også har resulteret i et par assists.

Midtbanespiller
Alex Blanco
Valencia
4.524.000
vs. Alaves

Det er blevet til tre starter for den 22- årige kantspiller/angriber, og alle 3 gange Blanco er startet har Valencia vundet. I sidste runde, hvor Blanco fik sin 3. start blev det også til en scoring. Den unge Spanier har et acceptabelt program mod Cadiz, Sociadad, Osasuna, Alaves.

Angriber
Carlos Bacca
Villareal
3.906.000
vs. Granada

Bacca har ikke haft en stor sæson med kun 2 sæsonmål, men begge mål er kommet, nu hvor Bacca har fået chancen fra start i de seneste 2 kampe. At få en Villareal-angriber til den pris er et rent managerscoop. Pt. er Bacca alene ejet af 2% af spillerne.

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
189
1. Hugo Duro Perales
Valencia CF
6.918.000
119
2. Fermin Lopez
FC Barcelona
4.203.000
116
3. Dimitri Foulquier
Valencia CF
2.837.000
-229
1. Vinicius Junior
Real Madrid
9.767.000
-80
2. Robin Le Normand
Real Sociedad
3.929.000
-41
3. Andreas Christensen
FC Barcelona
4.883.000
Skift ud

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *