Der er værdi i de nedrykningstruede klubber

Motivationen kan være afgørende i de resterende 6 runder af Bundesligaen, hvorfor bundklubberne er særlig interessante. Og så har særligt bundklubberne nogle rigtig gode kampprogrammer.

Der er ikke mange af topklubberne, der imponerer i øjeblikket. Bayern München er uden Lewandowski, Leverkusen er en skygge af sig selv, og det samme er Mönchengladbach. Dortmund har heller ikke helt fundet melodien, og de klubber som virkelig spiller godt, som f.eks. Frankfurt og Wolfsburg har svære kampprogrammer.

Ligesom i sidste uge giver det derfor mening at kigge mod bunden af Bundesligaen, når der skal findes spillere til den kommende runde af Bundes Manager.

Kampen om at undgå nedrykning

I bunden af Bundesligaen kæmper FC Köln 23 point, Bielefeld 26 point, Hertha 26 point, og Mainz 28 point om ikke at følge med Schalke ned i 2. Bundesligaen. Ved at vælge spillere fra de 4 klubber får man således spillere, der må være top motiverede. Ihvertfald, hvis man tror på at det at have “kniven for struben” motiverer.

Ud over at motivationen vil være stor hos bundklubberne, som også fik en anbefaling med i sidste uge, så mødes flere af dem også indbyrdes, hvorfor der er attraktive kampprogrammer og gode muligheder for at få billige spillere med gode muligheder for sejr og eventuelt mål, assist og “Clean sheets”.

Lyt til Klubhuset Solo

Du kan høre alle Andreas Vidførle-Pedersens anbefalinger fra de øvrige Bundesligaklubber ved at høre den 14 minutters minipodcast Klubhuset Solo:

 

Andreas’ hold “Panzer” til runden

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Stefan Ortega Moreno
Arminia Bielefeld
2.421.000
vs. Stuttgart

Bielefeld har kun lukket 3 mål ind i de seneste 4 kampe og det er blevet til 2 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag i de sidste 4 kampe. Det betyder også, at overlevelse pludselig er muligt for Bielefeld.

Forsvarsspiller
Deyovaisio Zeefuik
Hertha Berlin
3.960.000
vs. FC Köln

Der er dømt nedrykningsdrama mod Bo Svensons Mainz. Deter en kamp der kan gå begge veje. Zeefuik ligger på højre midtbane / wingback og med Herthas glimrende kampprogram resten af sæsonen er han et solidt køb.

Midtbanespiller
Masaya Okugawa
Arminia Bielefeld
4.490.000
vs. Union Berlin

Den japanske midtbanemand ligger på den offensive midtbane for Bielefeld, og har spillet en vigtig rolle i de fine resultater Bielefeld har fået på det seneste. Deter blevet til en enkelt scoring i de seneste kampe, men der er mere i vente med de modstandere, man nu skal møde.

Angrebsspiller
Alexander Sørloth
RB Leipzig
5.140.000
vs. Hoffenheim

4 mål i de sidste 5 kampe er det blevet til for den store nordmand, der ser ud til at have fået sit gennembrud for Leipzig. I de næste to runder venter bundklubberne Hoffenheim og FC Køln, hvilket bør give sikre sejre i forsøget på at hente Bayern.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *