Det bliver en Lewandowskisk aften i München

Bayern skuffede i sidste runde mod Villarreal, men i denne runde lover Vidførle et Lewandowski hattrick på hjemmebanen i München. Læs og se med i denne uges optakt til Champions manager.

Tirsdag aften kl. 21.00 er der returkampe i kvartfinalerne i Champions League og dermed skydes 10. runde af Champions Manager 2021-22 også igang. Man bør alene skifte de spillere, der ikke forventes at komme i aktion, medmindre man er ude i at satse for at hente sine konkurrenter.

Lewandowski hattrick incoming

Den dygtige polak skuffede i sidste runde, men denne gang er han det bedste anførervalg – og han kommer til at levere. Ser vi på Lewandowskis Champions League kampe i denne sæson, så har han spillet fire hjemmekampe. De fire kampe har resulteret i:

  • Hattrick mod Benfica
  • Hattrick mod Salzburg
  • To mål mod Kyiv
  • En assist mod Barcelona

Læg dertil et par hattricks i Bundesligaen, og så har man den farligste spiller til den kommende runde.

Top 3: køb
Handel lukker om:
681
1. Vinicius Junior
Real Madrid
8.824.000
467
2. Rodrygo
Real Madrid
7.335.000
389
3. Niclas Füllkrug
Borussia Dortmund
5.557.000
-739
1. Kylian Mbappe
Paris SG
10.665.000
-554
2. Warren Zaire-Emery
Paris SG
3.614.000
-529
3. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
Skift ud

Se videooptakten her

Klubhusets podcast afløses til de sidste runder af en kort videooptakt til runden. Mulighederne er færre med kun fire rundekampe, men Vidførle løfter sløret for, hvordan han vil forsøge at føre Klubhusets fælleshold til en topplacering. Du kan se videoen her:

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Lucas Hernandez
Bayern München
3.878.000
vs. Villarreal

Hernandez står på holdet som skadet, og er rundens mest solgte spiller, men for guds skyld behold ham. Bayern er største favorit til runden og ikke mange spillere er billigere end Hernandez. I de tyske medier meldes han kampklar til den afgørende kamp mod Villarreal.

Bedst til prisen
Luis Diaz
Liverpool
4.505.000
vs. Benfica

Der er ikke noget rocket science over valget af Diaz. Han skal naturligvis ind på ens managerhold medmindre Klopp til pressemødet tirsdag meddeler, at han ikke kommer til at starte. Han ligner dog en starter efter hans mål i Lissabon og henset til, at han startede ude mod Manchester City.

Anførervalget
Robert Lewandowski
Bayern München
12.133.000
vs. Villarreal

Han var fravalgt som anfører sidst på fællesholdet, men tirsdag aften i München bliver hans aften! 46 mål i 40 kampe i denne sæson for Bayern og hans gode hjemmebanemålrekord i Champions League gør ham til rundens bedste anførervalg foran Salah.

Klubhusets hold til runde 10

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *