“Differentials” er vejen til den store succes

Skal man helt til tops i VM Manager skal man ikke kun vælge de mest populære spillere. Man bør bruge popularitetsprocenter til at vælge nogle spillere som kun få andre managerspillere har; det vi kalder “Differentials”.

Klubhuset har sat deres Fælleshold til det forestående VM Manager. Og ambitionen er ikke blot at sætte et hold med de 11 bedste spillervalg. Der skal sættes et hold, der kan vinde VM Manager. Fra runde 1 til finalen kommer Klubhuset til at lave optakter til VM Manager. Der vil blive lavet podcast til de de første 5 runder af VM Manager mens der vil komme en kort videoblog til semifinalerne samt Bronzekamp/finalerunden i VM Manager.

Husk at tilmelde jer Klubhusets puljespil, hvor hver rundevinder præmieres med et Guld+ hold til næste Premier Manager spil, og hvor nr. 1 efter runde 3 vinder et landsholdsur til en værdi af 1.999 kr. fra About Vintage. Det er kun Guld+ hold, der kan deltage.

Du kan tilmelde dig puljen her.

Differentials vinder VM Manager

Skal man vinde VM Manager skal man have et par spillere på sit hold, som kun ganske få af konkurrenterne har; og så skal de levere helt i top. Der er masser af differentials at vælge og i Klubhuset er netop målmanden Dominik Livakovic (4.500.000) en sand differential med et ejerskab på kun 1,7%. Også forsvarsspilleren Borna Sosa (3.000.000) er en differential med 0,9% ejerskab. For Sosas vedkommende er der tale om en af Bundesligaens mest assisterende spillere med 5 assists i denne sæson og 8 og 9 i de to foregående sæsoner. Kroatiens defensiv er ligeledes stærk og må kunne forventes at levere rene mål og sejre i de to første gruppekampe mod Canada og Marokko.

I angrebet er der blevet plads til Lukakus afløser Michy Batshuayi (5.000.000), der bør være sikker på en startplads i Belgiens to første gruppekampe. Det er en målfarlig herre, for et hold der i de to første runder er blandt VMs største favoritter. Michy Batshuayi er kun valgt af 2,5% af spillerne, og er således også en glimrende differential.

 

Optaktspodcasten til runde 1 – del 1 & 2

Klubhuset har delt optakten til 1. runde op i to dele. Der er nemlig mange spillere, der skal diskuteres, når de to værter Andreas Vidførle og Nikolai Linares skal nå til enighed om Fællesholdet. Du kan høre de to podcasts her.

Del 1:

Del 2:

 

Fællesholdet til Runde 1

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Djibril Sow
Switzerland
2.500.000
vs. Cameroon

Med et ejerskab helt i bund får du Schweiz’ offensive midtbanespiller Djibril Sow helt for dig selv. Sow spiller til dagligt for Eintracht Frankfurt og har scoret to gange i denne sæson fra hans position som defensiv/central midtbanespiller. For Schweiz er han i de seneste kampe begyndt at spille offensiv midt, men indtil nu uden mål.

Den frække
Angel Di Maria
Argentina
6.496.000
vs. Mexico

Den rutinerede argentiner er prissat lige i overkanten, men når første modstander er Saudi Arabien er det svært ikke at lade sig friste – ydermere er Angel Di Maria kun valgt af 2,6% af managerspillerne. Angel Di Maria har scoret 25 mål for det argentinske landshold i karrieren, og så sent som i onsdagens træningskamp scorede han to mål mod UAE.

Anførervalget
Lionel Messi
Argentina
8.131.000
vs. Mexico

Det er svært at vælge mellem de mange gode angribere til denne VM slutrunde, men mens det kan være svært at vælge mellem Kane, Neymar og Mbappe, er anførervalget helt oplagt til runde 1: Lionel Messi. Lionel Messi har fået gang i målscoringen og lavet 9 mål i de seneste 3 landskampe.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.702.000
1. Kylian Mbappe
France
10.702.000
1.610.000
2. Lionel Messi
Argentina
9.610.000
868.000
3. Julian Alvarez
Argentina
4.868.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *