Dobbeltrunde forude, men med BVB kan alting ske

BVB har dobbeltrunde i runde 9, og selvom dobbeltrunder er en kæmpe fordel, bør man være påpasselig, da Dortmund har været svingende i denne sæson. Men noget Dortmund bliver der dog plads til på Vidførles 11.

Det blev igen til fremgang for Vidførles 11. Denne gang et spring på +108 pladser og holdet er nu placeret som nr. 559. Runden var en af de lavest scorende i mange sæsoner. Af de 30 mest købte spillere til runden, var det kun Bochum Leitsch, der vækstede mere end 100.000. Læg der til at både Bayern og Leipzig spillede 1-1, mens Dortmunds kamp blev aflyst.

I den kommende runde af managerspillet baseret på Bundesligaen, tør jeg dog godt love en større pointvækst.

Skal man have 4 BVB spillere?

Det er Dortmunds gule og sorte spillere, der topper trendlisten forud for runde 9. Det er ikke så overraskende med hele to kampe i runden. Dortmund starter mod Arminia Bielefeld, og hos bookmakerne er Dortmund i denne kamp rundens største favorit – endda foran Bayern München.

I deres anden kamp i runden er modstanderen dog Mainz 05. En kamp der bestemt ikke bliver let. Mainz har tabt færrest kampe af alle i Bundesligaen på hjemmebane, og har lukket suverænt færrest mål ind; 7 mål i 12 kampe. Til sammenligning har Bayern München, der er næstbedst, lukket 12 mål ind på hjemmebane. I min optik er værdien af dobbeltrunden derfor ikke særlig stor, og man bør ikke strække sig langt for at få Dortmund spillere ind.

Men helt uden Dortmund-spillere bør man heller ikke gå ind til runde 9. Marco Reus (7.630.000) er det bedste valg, hvis pengene ellers rækker. 9 mål og 8 assists er det blevet til og en xG90 på 0,46, hvilket er den højeste xG af de BVB-spillere, der stiller op for holdet i runde 9. Reus har mål og assist mæssigt gang i en af sine bedste sæsoner nogensinde, og det ligner at han er på vej imod sin næstbedste sæson.

Har man ikke råd til Reus, så er Donyell Malen (5.602.000) et godt valg. 4 mål og 3 assists og en xG og xA, der fortæller at han skulle have lavet mere i sæsonen. Malen ligger dog på 9’er positionen og på den plads er han sammen med Reus bedste bud på en BVB målscorer i kampen.

De øvrige to relevante spillere fra BVB er i min optik Emre Can (4.381.000) og Jude Bellingham (5.471.000). Emre Can antager jeg kommer til at sparke straffesparkene for BVB, så længe Håland ikke er med. Han har sparket de seneste tre straffespark uden Håland har været med. Eneste usikkerhed er, hvorvidt Raphael Guerreiro er foran Can. Cans seneste tre spark har været uden Guerreiro på banen, mens Guerreiros scoringer har været uden Can på banen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Se analysen på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående video ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Den billige
Luca Netz
Mönchengladbach
2.869.000
vs. Mainz 05

Der er flere billige spillere til runden, som er rigtig fine valg, og som det er værd at holde øje med; Heintz, Nemeth og Ito er blot nogle af dem. Men Netz er min favorit. Ligesom med de andre er han ikke sikker på at starte, men med Bensebaini ude med karantæne forventer jeg en startplads til Netz der har en xG90 på 0,15 og xA90 på 0,10.

Den oversete
Lucas Alario
Leverkusen
4.593.000
vs. Hertha BSC

Alario startede ude mod Bayern, da Leverkusen valgte at stille op uden en decideret 9’er. Hjemme mod Köln har jeg dog meget svært ved at forestille mig, at de igen stiller op uden en 9’er, når Köln defensiven skal åbnes, særligt fordi Alario ligger på en xG90 på 0,97 – højst af alle i Leverkusen. Alario er pt. ejet af kun 2% og trender ikke.

Den frække
Robin Zentner
Mainz 05
4.599.000
vs. Mönchengladbach

Robin Zentner og Mainz har været forrygende på hjemmebane med kun syv indkaserede mål svarende til lige over 0,5 mål pr. kamp – bedste af alle hold i Bundesligaen. Over de næste to runder spiller Mainz hjemme to gange og har derudover en udekamp mod Augsburg. Det kan blive et par solide runder for Robin Zentner og Mainz defensiven.

Vidførles 11 udvalgte til 9. runde

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *