Foto: Steffen Flor (Wiki)

Dortmund-blog sætter start 11’er

Facebook-siden Den danske Borussia Dortmund Blog har kigget dybt i statistikkerne og fundet frem til deres optimale start 11’er. Se hvad de hardcore Bundesliga fans anbefaler her.


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Som fan af en fodboldklub og engageret managerspiller står man ofte i et dilemma.

Hvor mange fra den klub man holder med, skal man sætte på sit hold? Er det overhovedet muligt at holde sig neutral i sine managervalg.

Facebook-siden med det let klingende navn Den danske Borussia Dortmund Blog har holdt tungen lige i munden, og sat en fornuftig start 11’er til Bundes Manager – Efterår 2019. De har nemlig kun udtaget 3 ud af 4 mulige spillere fra Dortmund.

Start 11’eren

Holdet er sat med henblik på at klare sig godt i hele spillet (ikke kun til første runde), så ud fra dette kan du læse de nærmere analyser af samtlige spillere herunder.

Du kan desuden læse, hvad den tidligere vinder af Bundes Manager anbefaler af spillervalg.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk
Målmand
Timo Horn
3.500.000
vs. Leverkusen

Köln var lige ved at blamere sig i 1. runde af den tyske pokalturnering. Köln og Timo Horn slæbte sig videre med 6-5 efter straffespark mod SV Wehen Wiesbaden. Horn er en rigtig god målmand og vi tror ikke Köln får problemer med at blive i den bedste række efter denne sæson. Vi ser også at Horn sagtens kan pille nogle straffespark i denne sæson.

Forsvar
David Abraham
2.500.000
5.803.000
vs. Borussia Dortmund

Fast mand i Frankfurts bagkæde og en billig én af slagsen. Mål bliver nok begrænset, men en spiller der der ikke hiver så mange kort og da vi ser Frankfurt igen kommer til at få en hænderlig sæson, så får David Abraham en plads.

Forsvar
Benjamin Pavard
3.500.000
vs. Hoffenheim

Det dyre ny indkøb for Bayern i kroner og øre i form af rigtige penge, men billig i managerpenge. Det ligner en umiddelbart en reserveplads til at starte med for en dyre ex Stuttgart spiller. Vi kigger her på den gode værdi i form af en god spiller til hænderlige fantasy ”dollar”.

Forsvar
Salif Sané
3.000.000
4.533.000
vs. Eintracht Frankfurt

En undervurderet Bundesligaspiller som også kan lave mål, specielt på hovedet. Det beviste han i hvert fald i sin tid i Hannover 86 og da de blå fra Gelsenkirchen ikke kan ramme ind i en dårligere sæson end sidste år, så er Sane med on board.

Midtbane
Robert Skov
3.500.000
3.190.000
vs. Stuttgart

Vi kommer ikke uden om danske Robert Skov som landede en kanon aftale i Hoffenheim. Den super farlige ex FCK spiller bliver virkelig spændende af følge i Bundesligaen. Det er svært at vurdere, hvordan det går ham, men vi giver ham chancen, og tror på en god sæson trods hård konkurrence. Han er med i vores fiktive trup.

Midtbane
Vladimir Darida
2.500.000
vs. Mönchengladbach

Her er noget af et scoop. Den tjekkiske midtbanespiller der spiller på den centrale midtbane i Hertha som i hvert fald er god for 5-7 kasser på en sæson i form af langskudsmål, mål direkte på frispark og mål med låget. Lad ham da endelig lave flere i denne, nu når værdien er så god.

Midtbane
Jadon Sancho
7.500.000
vs.

Flest assist i ligaen i sidste sæson og laver flere og flere mål som tiden går. BVB kommer til at mene det seriøst i år og klubben har offentligt udtalt at i år er målsætningen at blive mestre. Hvis Sancho kan holde sig skadesfri, så bliver han ligaen største profil i denne sæson. Det vil vi næsten garantere.

Midtbane
Julian Weigl
3.500.000
16.417.000
vs. Borussia Dortmund

Weigl havde en svær sidste sæson i form af manglende spilletid. I denne sæsons pre-season kampe er han startet inde og chancen for fast spilletid er blevet endnu bedre efter BVB har solgt Toprak og Diallo. Weigl er en fremragende boldspiller og der burde være masser af point i ham i form af masser af oplæg til mål.

Angreb
Robert Lewandowski
10.000.000
7.753.000
vs. Bayern München

Hvis man vil have en form for chance for at ende på førstepladsen i det her managerspil, så skal Polakken have genvalg. Spillets dyreste spiller, som næsten med sikkerhed løber med Die Torjägerkanone igen, er stadig et must på enhver Bundesliga-fans manager hold. Vi sætter ham også som anfører.

Angreb
Marco Reus
7.500.000
2.500.000
vs. Hoffenheim

Hjertet, straffesparksskytten og Der Kapitän på det Dortmund hold der i år skal vinde Bundesligaen, ifølge dem selv. Reus kræver ikke meget introduktion. Han er over det hele. Masser af mål, oplæg og power.

Angreb
Dejan Joveljic
3.000.000
vs. Bochum

Den unge Serber der er kommet fra Røde Stjerne Beograd har noget af en opgave for dig, da kan skal se om han løse Frankfurts problem i angrebet, efter Jovic og Haller er blevet solgt. Han virker skarp og vi krydser fingre for at han bliver ved med at lave mål ligesom i Frankfurts træningskampe.

Du kan følge Den danske Borussia Dortmund Blog på Facebook.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *