Mads Junkers udvalgte

Vi har spurgt Mads Junker (tidl. fodboldspiller og nuværende fodboldkommentator), hvilke elleve han starter med på sit VM Managerhold. Mads Junker stiller op i en 5-3-2-formation, og det viser sig at han har en forkærlighed for især de belgiske spillere.

Mads Junker har tidligere vundet La Liga managerspillet og er en erfaren bruger af Holdet.dk. I denne artikel gennemgår han sine elleve udvalgte til VM Manager 2018. Se holdet nedenfor.

Først og fremmest er det næsten umuligt at komme med et godt bud på et enkelt slagkraftigt hold. Dertil er favoritterne for mange i løbet af gruppespillet og priserne trods alt for dyre til at kunne tage 11 superstjerner. Taktisk kan VM Managerspillet sammenlignes lidt med Champions Managerspillet, hvor det også vælter ind med kasser og point, så realistisk set kan det godt betale sig at skifte voldsomt mellem runderne. Dog er der flere hold/favoritter der har minimum 2 gode kampe fra start (Belgien, England, Danmark, Frankrig, Uruguay). Samtidig ligner det, at nogle mandskaber kan lave ni point i puljen (Brasilien og Tyskland).

Lille fidus til russerne

Det helt store spørgsmålstegn fra start af, er dog, hvor meget tiltro man har til værtsnationen (eller Egypten), som begge spiller to kampe i første managerrunde. Personligt har jeg meget lidt fidus til russerne, men jeg kan selvfølgelig ikke underkende, at de har to kampe i første managerrunde. Russerne er favoritter i begge kampe, og det er muligt at se start-11’eren til åbningskampen. Det kan vægte tungt hos nogle.

Jeg har valgt, at prøve med 11 spillere som alle kan lave point fremfor at bruge alle pengene på Messi, Neymar, Griezmann, Coutinho osv., og det kan selvsagt vise sig at være en fejl.

Vil du vide mere om Brasiliens eller Tysklands grupper til VM? Læs om Gruppe E og Gruppe F her.

 

Målmand

CourtoisThibaut Courtois (Belgien – 6 mio)

Belgien møder VM’s ringeste og mest ufarlige mandskab, et mål i de sidste fem testkampe. Courtois ligger trods alt lidt under prisen for Lloris, Neuer, Allison, De Gea osv.

Budget-udgaven kunne meget vel være Kasper Schmeichel. God pris og Danmark har to fine muligheder for “rent bur” i de første to kampe.

Forsvar

Danilo (Brasilien – 3 mio)

Ligner klart førstevalget på højre back for Brasilien, og til 3 millioner er han sikker mand på mange af mine hold.

Jan Verthongen (Belgien – 3,5 mio)

Jeg tror som sagt en del på Belgien ide første par kampe, og viceanføreren for det belgiske mandskab er sikker mand. Derudover er han rimelig offensiv som den venstre stopper i Belgiens 3-mands forsvar.

Jerome Boateng (Tyskland – 3,5 mio)

En flot pris på en sikker mand for tyskerne, der tilmed kan bidrage med point på de offensive dødbolde.

Andreas ChristensenAndreas Christensen (Danmark – 2,5 mio)

Skaden til Andreas Bjelland betyder, at AC kommer til at spille ved siden af Simon Kjær. Til 2,5 mio er han et glimrende budgetvalg, og faktisk den Chelsea-forsvarer med næstflest afslutninger i den seneste PL-sæson. Alonso var en anelse mere målsøgende.

Nicolas Tagliafico (Argentina – 2,5 mio)

Han ligner en starter på venstrebacken for Argentina, efter et fremragende forår for Ajax. Til 2,5 mio, og med Island i første opgør, kan han meget vel hente et “rent bur”, og forhåbentligt være manden der har næstsidste fod på inden Leonel Messi scorer.

Odds på VM Manager 2018

Midtbane

Mesut OzilMesut Özil (Tyskland – 4 mio)

Jeg ved ikke om Swush har været fulde da de påsatte værdien af Tysklands kreatør, men til 4 mio er han umulig at komme udenom. Der er dog tvivl om hans deltagelse, på grund af et knæproblemer, så det skal man lige være opmærksom på.

Eden Hazard (Belgien – 8 mio)

Manden, der har skuffet mig mest de seneste mange år i drømmeholdssammenhæng, får her en sidste mulighed! Chelsea-spilleren sparker straffe for de Røde Djævle, og anførerbindet har styrket hans præstationer. Han får også bindet på Piratterne’s hold.

Alan Dzagoev (Rusland – 3,5 mio)

Jeg har som sagt ikke den store fidus til værterne, men helt at negligere dem er dog også lidt for voldsomt. Jeg synes, der ligger bedst værdi i Alan Dzagoev, der opererer som 2. angriber ved siden af Fedor Smolov.

Mads Junker tør godt, men tør du vælge spillere fra værtsnationen? Læs vores optakt til Gruppe A.

 

Angreb

Timo Werner (Tyskland – 5,5 mio)

Tyskland er min favorit til at vinde VM i konkurrence med Brasilien og Spanien. At kunne købe deres 1. angriber til “blot” 5.5 mill er næsten for godt til at være sandt, og jeg tror på, at Werner får et stort VM. Han er hurtig, aggressiv og vigtigst af alt, en fremragende afslutter. Tyskerne lavede over fire mål i snit i deres ti sejre i kvalen, og selvom modstanden var svagere, så kan Werner næsten ikke undgå at komme til mange chancer.Lukaku

Romalu Lukaku (Belgien – 8 mio)

Det bliver fire belgiere, ud fra betragtningen om, at de møder det ringeste mandskab til VM. De pulveriserede de dårlige modstandere i deres kval-gruppe, og målscoreren kan være afgørende inden de møder England i sidste kamp, hvor uafgjort dermed kan sikre dem førstepladsen.

Hør mere om Mads Junkers manager overvejelser i Fodbold FM’s VM optakt.

Mads Junkers start 11’er

Mads Junkers VM HOLD

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *