Mediano Håndbold: Drop danskerne til 1. runde

Håndbold-eksperterne fra Mediano Håndbold er gået bag mikrofonen og finder frem til deres bud på et vinderhold til EM Håndbold Manager.

Værten Jakob Green har inviteret de to håndboldeksperter Rasmus Boysen og Oliver Jørgensen i Mediano Studiet, hvor de dissekere EM-trupperne og finder masser af gode fif’s frem til EM 2020. 

Ingen danskere

En klar anbefaling fra studiet lyder på, at du bør se bort fra Mikkel Hansen, Niklas Landin og de andre stjerner i 1. runde. De kommer først i aktion fra 2. runde i EM Håndbold Manager 2020

Derudover lyder den overordnede anbefaling, at du bør holde igen med at bruge for mange penge på målmændene og også spare budgettet på stregspillerne. Det er bagspillerne, som laver flest point, og der du skal ligge budgettet. 

Fem spiller anbefalinger 

Målmand
Borko Ristovski
Nordmakedonien
6.500.000
vs.

I mange år har han stået i 60 min. for landsholdet. Med de minutter på banen får han derfor gerne over 10 redninger. Nordmakedonien er desuden i en overkommelig gruppe. – Oliver Jørgensen

Fløj
Uwe Gensheimer
Tyskland
9.500.000
vs.

Tyskland har fået en del skader i bagkæden, så spillet rykkes nok mere ud på fløjen – og så tager han også straffekast. De har en god pulje og Uwe har topscorer potentiale. Hvis man vil spare penge, så suppler med en billig fløj – eks. Magnus Bramming (hvis Landin er skadet.).

Streg
Marino Maric
Kroatien
3.500.000
vs.

Marin Sipic ( 6 mio.) er sat højt, men Kroatien leger ofte med 7 mod 6 og søger mod Marino Maric. Kroatien har en nem pulje og kan sagtens gå hele vejen til semifinalen – Rasmus Boyesen.

Bagspiller
Sander Sagosen
Norge
10.000.000
vs.

Han betyder så meget for det Norske landshold. Han scorede 7 mål i første halvleg i testkampen mod Danmark, så selvom han er dyr, så er han ikke til at komme uden om. Han er et must-have i gennem turneringen.

Bagspiller
Kai Häfner
Tyskland
6.500.000
vs.

Tyskland er ramt af flere skader på bagkæden, så Hannover-Brugdorf spilleren ligner en, som får 2 x 30 min. Tyskerne har en nem gruppe, og han vil være et billigere alternativ til Sagosen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.580.000
1. Mathias Gidsel
Denmark
14.580.000
2.250.000
2. Martim Mota da Costa
Portugal
6.250.000
2.190.000
3. Juri Knorr
Germany
12.190.000
Holdet.dk

Gør klar til runde 3

Runde inddelingen i EM Håndbold Manager gør, at flere hold spiller to kampe i runde 3. 

Den klare anbefaling fra eksperterne lyder på, at du skal have et hold fyldt med spillere, som har to kampe i runde 3. Din anfører i 3. runde bør derfor være fra én af disse hold, som har to kampe:   

  • Danmark 
  • Rusland
  • Island 
  • Ungarn

Du kan høre andre manager-podcast hos Klubhuset til f.eks. Premier Manager – Forår 2020.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *