Gruppe A & B: Tre danskere på Klubhuset’s fælleshold

Andreas Vidførle har inviteret verdens heldigste managerspiller Morten Østergaard i studiet sammen med en af DanskeSpils oddssættere Mathias Reimar Larsen. Sammen sætter de i podcasten deres fælles hold med spillere fra gruppe A og B.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 436

I den første af i alt 4 optaktspodcasts til EM-slutrunden sættes der fokus på Gruppe A og Gruppe B. EM Podcast 2 (Udgivelsesdato: 27. maj) vil fokuserer på Gruppe C og D med blandt andet Holland og England. Den tredje EM podcast (Udgivelsesdato: 31. maj) stiller skarpt på Gruppe E med Spanien og dynamitpuljen Gruppe F med både europamestrene Portugal, verdensmestrene Frankrig og hjemmebanenationen Tyskland.

I den fjerde og sidste optaktspodcast er managerekspert og tidligere landsholdsspiller Mads Junker inviteret med i studiet for at sætte det endelige fælleshold til starten af EM Manager. (Udgivelsesdato: 7. juni)

Hvis du vil have flere managertips være sikker på ikke at gå glip af de næste optaktspodcasts, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Italiensk defensiv og dansk offensiv

Det italienske landshold vandt EM tilbage i 1968 – og har været i finalen to gange i 00’erne. De vandt samtlige 10 kampe i EM 2020 kvalifikationen. Med base hjemme i Rom er de azur-blå i blandt favoritterne til at vinde EM 2020. Særligt defensiven er Italiens helt store styrke, hvorfor Vidførle og gæsterne er enige om, at Italiens defensiv er værd at smide penge efter i EM Manager.

Frem af banen er Danmark blandt de mere populære valg i studiet. Danmark er i opgøret mod Finland blandt de absolut største favoritter i første runde hos DanskeSpil, hvorfor at ikke blot Eriksen men også Jonas Wind er gode valg fra Danmark.

Hør podcasten her

Lyt til podcasten og hør hvorfor Vidførle & Co. er endt med nedenstående hold til Gruppe A og B, og hør om de mange spillere fra hver nation, som Vidførle og gæsterne diskuterer om skal have en plads på Podcastholdet. Du kan høre podcasten her:

 

Podcastholdet

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Francisco Conceicao
Portugal
2.000.000
0 %
2. João Felix
Portugal
5.500.000
0 %
3. Rafael Leão
Portugal
4.500.000
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *