Forsvarende Bundesmanager: Ham skal du eje

Forårets bedste Bundes manager Kim Henriksen giver her sit besyv med på, hvordan indledningen af dette års Bundes Manager skal gribes an. Han giver samtidlig sit bud på, hvilke spillere der kan blive de nye guldfugle, og så løfter han sløret for hvilken spiller du SKAL have!

Vi har spurgt den tidligere vinder Kim Henriksen om, hvordan hans tilgang til den nye Bundes Manager – Efterår 2019 ser ud. Ifølge ham plejer han at forberede sig til spillet ved at kigge på holdenes startopstillinger i træningskampene. Også den tyske pokalturnering har hans opmærksomhed, da Bundesliga-holdene har spillet kampe i denne turnering i ugen op til ligastart.

Derudover stiller Kim Henriksen, der vandt forårets managerspil til Bundesligaen, så vidt muligt sit hold således, at der ikke skal skiftes ud i de første to runder.

Maksimalt to udskiftninger pr.runde bør man benytte sig af, hvis man spørger vinderen.

Direkte adspurgt har Kim Henriksen selvfølgelig fidus til Bayern München og Dortmund. Hvis man ser bort fra de to store, tror den forsvarende vinder på Bayer Leverkusen og Wolfsburg. Særligt Wolfsburg har, udover runde to, et godt startprogram, vurderer Kim Henriksen.

Ham skal du eje

På spillerfronten går Kim Henriksen med det konservative valg. For ham er det simpelthen et must, at have den polske frontangriber Robert Lewandowski. Også selvom han er spillet dyreste og koster 10 mio.. Hans målnæse er så fantastisk, at man må eje ham og gerne som anfører.

Top 3: køb
Handel lukker om:
15
1. Aleksandar Pavlovic
Bayern München
3.431.000
14
2. Robert Andrich
Leverkusen
4.068.000
13
3. Jordan Siebatcheu
Mönchengladbach
4.003.000
-16
1. Romano Schmid
Werder Bremen
3.394.000
-15
2. Michael Zetterer
Werder Bremen
4.061.000
-14
3. Felix Agu
Werder Bremen
2.856.000
Skift ud

Dem bør du overveje

Blandt de knap så oplagte valg bliver det sværere. Det er her fårene bliver skilt fra bukkene. Sidste år var Kim Henriksen dygtig og heldig med at finde Martin Hinteregger fra Frankfurt, Ibrahima Konate fra Leipzig og Milot Rashica fra Werder Bremen. I år er disse spillere ifølge Kim Henriksen for dyre, og så må man jo se sig om efter nogle andre spillere.

Her nævner Kim Henriksen spillere som Wolfsburg-angriber Joao Victor (3,5 mio) og klubkammeraten Xaver Schlager (3,5 mio), som indtager en position på midtbanen. Begge spillere er billige alternativer og med dem på holdet, burde der være råd til spillere fra topklubberne Bayern og Dortmund.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *